Survivor'da kim elendi? 23 Mart Çarşamba Survivor'da kim gitti?

Survivor'da kim elendi? 23 Mart Çarşamba Survivor'da kim gitti?
23 Mart Çarşamba Survivor All Star'da kim elendi? Birleşmeye sayılı günler kala Survivor'da kim gitti? Elenen isim haberimizde!

Survivor'da kim elendi? Tv8'de yayınlanan Survivor All Star'da 23 Mart Çarşamba günü çok kritik bir eleme daha gerçekleşti. Milyonların ilgiyle izlediği Survivor'da kim gitti? İşte 23 Mart Çarşamba günü Survivor'a veda eden isim...

Birleşme partisine kadar her hafta yarışmaya iki isim veda ederken bu haftanın ilk eleme konseyi de gerçekleşti. Ünlüler takımı üç dokunulmazlık oyunundan birini kazanarak üç isim eleme potasına yazarken, gönüllüler takımı bir isim yazdı. Peki hangi takımdan hangi isimler eleme adayı oldu? Survivor'da kim elendi? 23 Mart Çarşamba Survivor'da kim gitti? İşte detaylar...

KİMLER ELEME ADAYI OLDU? KİM GİTTİ?

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı Barış'ı ilk eleme adayı olarak belirlemişti. İkinci dokunulmazlık oyununu ve iletişim oyununu da kazanan ünlüler takımı gönüllüler takımından bir kişiyi eleme potasına koymayı başarmış ve bu isim Evrim olmuştu Yarışmanın 23 Mart Çarşamba günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununun kazananı ise gönüllüler takımı oldu. Böylece diğer iki isim de ünlüler takımından çıkmak zorunda kaldı.

Survivor All Star'da kim elendi sorusu yanıt ararken, konseyde çok ilginç anlar yaşandı. Konsey oylamasında takımda fikir ayrılıkları yaşandı. Stratejik bir pota oluşturmaktan vazgeçen ünlüler takımından Adem ve Bora eşit oy aldı. Böylece ünlüler takımı büyük bir hata yaparak eleme potasına bir isim daha yazmış oldu.

Haftanın performans birincisi ise Atakan oldu. Atakan ise eleme potasına gitmesi için Gizem'in ismini söyledi. Böylece eleme adayları aşağıdaki isimler oldu.

ELEME ADAYLARI
BARIŞ - ÜNLÜLER TAKIMI
EVRİM- GÖNÜLLÜLER TAKIMI
BORA- ÜNLÜLER TAKIMI
ADEM - ÜNLÜLER TAKIMI
GİZEM- ÜNLÜLER TAKIMI

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 23 MART ÇARŞAMBA SURVİVOR'DA KİM GİTTİ?

23 Mart Çarşamba günü Survivor'da elenen isim Bora oldu. Barış, Evrim, Gizem ve Adem gibi çok başarılı isimlerle potada yarışan Bora Survivor hayallerine veda eden isim oldu.

 

23-03-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar