Seda Sayan’a Servet Değerinde Tektaş

Seda Sayan’a Servet Değerinde Tektaş
Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle evlenmeye hazırlanan ünlü isim Seda Sayan’ın parmağındaki tektaş görenleri şaşkına çevirdi

Magazin basını ve müzik camiasının önde gelen isimlerinden olan Seda Sayan hemen her gün magazin basının ve internet haber sitelerinin gündeminde yer alıyor. Şu sıralar en çok kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle ilgili konularla gündeme gelen Seda Sayan geçtiğimiz günlerde sevgilisi ve evlenme kararı aldığı Çağlar Ökten’e albüm yapma sözüyle sevgilisinden ayırdığı iddialarını kabul etmemişti. Ünlü isim yakında evleneceklerini açıklarken Çağlar Ökten’le büyük bir aşk yaşadıklarını her fırsatta dile getiriyor. Ünlü isim geçtiğimiz gün Dünya 21 Mart Down Sendromlular günü dolayısıyla Üsküdar’da down sendromlu gençlerin işlettiği bir kafeye konuk oldu. Kafede down sendromlu gençlerle birlikte olan ve onlarla vakit geçiren ünlü ismin parmağındaki tektaş dikkatlerden kaçmadı. Ünlü ismin parmağındaki tektaşı evleneceği çağlar Ökten’in taktığı iddia edilirken tektaşın fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Servet Değerinde Tektaş

Bugünlerde yeni bir evliliğe doğru yelken açan ve yedinci evliliğine hazırlanan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan geçtiğimiz gün bir kafede down sendromlu gençlerle bir araya geldi. Mekanda bulunanlarla keyifli vakitler geçiren Seda Sayan’ın parmağındaki tektaş herkesin dikkatini çekti. Ünlü ismin parmağındaki tektaşı evleneceği çağlar Ökten’in taktığı iddia edilirken, tektaşın fiyatı herkesi şoke etti. Adeta bir servet değerinde olan tektaşın fiyatının 10 milyon TL olduğu öğrenildi. Bu arada ünlü isim tektaşı kendisinin aldığını söylerken sevgilisinin alyans takacağını belirtti. Seda Sayan “yüzüğü kendim aldım. Çağlar alyans ile evlilik teklif etti” ifadelerini kulandı.

Nikah 20 Mayıs’ta Prag’da Olacak

Öbür taraftan ünlü ismin yedinci evliliği olacak olan evliliğinin tarihi belli oldu. Müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile yurtdışında dünya evine girecek olan Seda Sayan’ın şimdiden hazırlanmaya başladığı iddia edildi. Ünlü isim önceki akşam sevgilisi çağlar Ökten’i dinlemek için, Ökten’in sahne aldığı mekana gitti. Seda sayan mekana girmeden önce evlilik tarihini açıkladı ve 20 Mayıs’ta Prag’da evleneceklerini ilan etti. Bu arada mekana Seda Sayan’ın geldiğini gören Çağlar Ökten Seda Sayan’a serenat yaptı ve “aşkım, haykırmak istiyorum resmen herkese, aşkımsın sen” ifadelerini kullandı ve Seda Sayan’a sarıldı.

24-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar