Survivor'da kim elendi? 4 Haziran 2018 elenen isim

Survivor'da kim elendi? 4 Haziran 2018 elenen isim
Survivor'da 4 Haziran Pazartesi günü eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında isimleri yazan Ümit Karan, Damla, Turabi ve Hakan'ın dörtlüsünden elenen isim kim oldu? İşte ayrıntılar

4 Haziran Pazartesi günü yayınlanan Survivor'ın 89. bölümünde adaya veda eden isim belli oldu. Her hafta gerçekleşen ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetti. Peki Survivor'da kim elendi?

HANGİ İSİMLER ELEME POTASINDAYDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler oldu. Bireysel Dokunulmazlık için mücadele eden Ünlüler takımında kazanan isim Mustafa Kemal oldu. Ünlüler takımı oy çoğunluğuyla ilk eleme adayını Turabi'den yana kullandılar. Mustafa Kemal ise Ümit Karan'ın ismini verdi. Böylelikle Ünlüler takımından eleme potasına giren iki isim Turabi ve Ümit Karan oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımında bireysel dokunulmazlık oyununu Nagihan kazandı. Gönüllüler Takımı oy çoğunluğuyla eleme potasına ilk Hakan'ı yazarken Nagihan'da Damla'nın ismini verdi. Böylelikle Gönüllüler Takımı'nda ise eleme adayı olan iki isim Hakan ve Damla oldu.

4 HAZİRAN SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Kıbrıs'a sayılı günler kala heyecanın en üst seviyeye ulaştığı Survivor'a bu hafta veda eden isim Ümit Karan oldu.

Ümit Karan tezahuratla eşliğinde adaya veda etmeden önce şu sözleri söyledi; "42 yaşındayım burada genç arkadaşlarla yarışmak bana büyük keyif verdi. Oğlum için yarıştım, onu gururlandırmak için. Kolay olmadı benim için tabi. Çok düştüm, çok kalktım ama hiç bir zaman pes etmedim. Burada çok anım var. Bu anılarımı ömrümün sonuna kadar saklayacağım."

04-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar