Kalk Gidelim dizisinin final tarihi kesinleşti

Kalk Gidelim dizisinin final tarihi kesinleşti
Akıbeti en çok merak edilen diziler arasında bulunan 'Kalk Gidelim' dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği belli oldu. Kalk Gidelim ne zaman final yapıyor? İşte ayrıntılar.

TRT 1'in aile komedi dizisi 'Kalk Gidelim' takipçilerinin merakla beklediği haber sonunda geldi. Akıbeti en çok merak edilen diziler arasında bulunan 'Kalk Gidelim' dizisi yeni sezonda da devam edip etmeyeceği belli oldu. TRT'den gelen haberler doğrultusunda 'Kalk Gidelim' yayından kaldırılmıyor. Sezon finali yapacak dizi kısa süre sonra tekrar ekranlarda olacak. Peki 'Kalk Gidelim' dizisi ne zaman başlayacak?

KALK GİDELİM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Final yaparak ekranlara veda etmesi beklenen 'Kalk Gidelim' dizisi 9 Haziran Cumartesi günü sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine de olsa veda edecek.

Peki reytingleri bir hayli düşük olan 'Kalk Gidelim' nasıl oldu da yeni sezonu garantiledi?

Son yayınlanan bölümüyle TOTAL reyting listesinde 15. sırada yer alan dizinin yeni sezonda da devam etmesi medya sektörünü yakından takip eden herkesi şaşırttı. Ancak dizinin yeni sezonda ne zaman başlayacağı öğrenilince TRT'nin neden böyle bir karar verdiğini anlamak çok da zor değil.

Kalk Gidelim dizisinin final tarihi kesinleşti

9 Haziran Cumartesi günü sezon finali yaparak ekranlara veda edecek dizinin Temmuz ayında başlayacağı öğrenildi. 1 aylık araya çıkan dizinin yaz sezonunda ekranlara dönecek. Kısaca TRT, 'Kalk Gidelim' dizisine yaz sezonunda reytingleri toparlaması için bir şans verdi. Yeni sezona kadar diz izlenme oranlarında ciddi bir yükseliş kaydedemezse yeni sezonda ekranlarda olması zor görülüyor.

05-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar