Survivor'da kim elendi? 5 Nisan hangi yarışmacı veda etti?

Survivor'da kim elendi? 5 Nisan hangi yarışmacı veda etti?
5 Nisan Salı akşamı Survivor All Star'da kim elendi? Potaya çıkan 4 isimden hangisi adaya veda eden isim oldu? İşte Survivor'a en son veda eden o yarışmacı...

Survivor'da gün geçtikçe heyecan atmaya devam ediyor. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Survivor adasında bu akşam adaya veda eden isim kim oldu? Dün akşam ekranlara gelen bölüm ile haftanın 4. eleme adayı da belli oldu. Geçtiğimiz hafta Yasin Obuz'un veda ettiği Survivor All Star'da bu hafta hangi yarışmacı hayallerine veda edecek? Ardahan, Gizem, Barış ve Gökhan'ın girdiği potadan SMS oylamasının sonucunda adaya veda eden isim kim oldu? İşte Survivor All Star adasına veda eden son isim..

Survivor 2022 All Star her sene olduğu gibi bu senede nefes kesmeye devam ediyor. Son oynayanan dokunulmazlık oyunu sonrası potaya girecek olan son isim de belli oldu. Barış,  Ardahan ve Gizem'in ardından potaya giren dördüncü isim Gönüller Adası'ndan Gökhan Keser oldu. Bu başarılı dört yarışmacının hangisinin adaya ve şampiyonluk hayallerine veda edeceği, yapılan SMS oylaması ile belli oldu. 

5 NİSAN SURVİVOR'A KİM VEDA ETTİ

Eleme Konsey öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımı yeni bir ödül oyunu için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdi. Tüm yarışmacıların kan ter içinde verdiği mücadelede kadınlar da ilk Gönüllüler takımı kazandı. Erkekler yarışında ise kazanan takım Ünlüler oldu. Best Of yarışını da Ünlüler kazanınca ödüle hak kazandılar. Oyunun ardından tüm yarışmacılar Eleme Konseyi'nde bir araya geldi.

Eleme adaylarından Gizem Memiç, ''Hakkımda hayırlısı olsun. Henüz doymadım buraya. Son dokunulmazlığı umarım biz alırız ve karşı takımdan birisi gider.'' ifadelerini kullandı. Diğer eleme adaylarından biri olan Gökhan Keser ise,

'Yokluğu da çekmek varmış. İki kere Sürgün görmüştüm. Daha önce şaşırmıştım. Bu sefer şaşırmadım. Çember daraldı. Yakın olanları birbirini söyleyecek halde değil. Genel performanstan bahsediliyor. Yeri geliyor başka... Herkesin yargı değeri farklı.

Başlangıçta sakatlıkla başladım. Daha yeni yeni birleşmeyle beraber kendimi yeni buluyorum. Her geçen gün daha iyi olmak için elimden gelen her şeyi yaıyorum. Hala burada kalmak istiyorum. Meşalemi sonuna kadar götürmek istiyorum.'' dedi.

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Barış, Ardahan, Gökhan ve Gizem'in girdiği eleme potasından çıkamayan isim belli oldu. Survivor All Star yarışmasındaki şampiyonluk hayallerine veda eden isim bu hafta Gönüllüler Adasından Ardahan oldu. SMS oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden Ardahan yaptığı veda konuşmasında, "Hayallerime veda ettim, üzgünüm. Şampiyonlarla yarıştım. Bütün arkadaşlarımı çok seviyorum, ben onlardan razıyım, onlar da benden razı olsun"  ifadelerini kullandı.

06-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler