‘ALEF: Mal-i Hülya’ Polisiye Dizisi 2. Sezonu – 7 Nisan’da Başlıyor!

‘ALEF: Mal-i Hülya’ Polisiye Dizisi 2. Sezonu – 7 Nisan’da Başlıyor!
Alef: Mal-i Hülya dizisi 1. Sezonu ile büyük bir başarı elde eden BluTV dizisi, Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer alacağı 2. Sezonu ile 7 Nisan’da ekranlara gelecek.

BluTV’nin başarılı orijinal yapımı ‘Alef’,  May Prodüksiyon imzalı, ilk bölümü 10 Nisan 2020 tarihinde izleyicisi ile buluşmuştu. Yapımın ilk sezonu 10 bölüm sürmüştü. Yönetmen koltuğunda Emin Alper’in oturduğu, senaryosunu ise Emre Kayış’ın kaleme aldığı polisiye türündeki dizinin ilk sezonun başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen yer almıştı. Hikayesiyle adından söz ettirmeyi başaran dizi yurt dışında da en iyi diziler arasına girmeyi başarmıştı. Şimdi de yoğun izleyici isteği üzerine final yapmayıp 2. Sezonu ile ekran karşısına gelecek Alef Mal-i Hülya yeni hikayesiyle ve oyuncularıyla 7 Nisan’da başlıyor. İşte Alef Mal-i Hülya’nın 2. Sezonu ile ilgili detaylar…

ALEF - 2. Sezon 7 Nisan’da BluTV’de Başlıyor!

Ödüllü yönetmen Emin Alper’in yönettiği Alef dizisi 2. sezonu ile Dijital medya platformu BluTv’de ekranlara gelecek. En son 50 m2 dizisi ile karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Aybüke Pusat ile son olarak yer aldığı Mucize Doktor dizisi ile başarılı performans gösteren Taner Ölmez, Alef 2. sezonun başrollerinde oynayacak. Dizide ayrıca Hande Soral’da yer alacak.

ALEF: Mal-i Hülya 2. Sezon Fragmanı

Dizinin hayranlarını üzecek bir haber, yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan yer almayacak. Dizinin ikinci sezonu için yeni bir ekip oluşturuldu, dizinin yeni sezonunda yeni isimler yer alacak.

ALEF: Mal-i Hülya’nın oyuncu kadrosu ise şöyle; Taner Ölmez ve Aybüke Pusat ikinci sezonun başrol oyuncuları. Alef dizisinin 2. sezonunda Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos, Ahsen Türkyılmaz oyuncu kadrosunda yer alıyor.




ALEF: Mali Hülya Dizisi Konusu

Emin Alper’in yönetmenliğini yaptığı Alef dizisi yeni sezonda yeni hikayesi ile yer alacak.

Alef’in ilk sezon konusu; Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Hırslı bir dedektif olan Kemal ile Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı tecrübeli ortağı Settar, İstanbul Boğazı’nda bulunan bir ceseti araştırmakla görevlendirilir. Hem kişisel hayatları hemde işlerine bakış açıları birbirine zıt iki dedektiftir.

Kemal ile Settar, ceset ile ilgilenirken, ardı ardına cinayetler ortaya çıkmaya başlar. İşlenen bu gizemli cinayetleri çözmeye çalışan Kemal ve Settar’a, Melisa Sözen’in hayat verdiği bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar’da yardım eder.

Ekip, işlenen gizemli cinayetlerle ilgili araştırmalarını ilerlettikçe, katil adeta kendisiyle birlikte bir sırrında açığa çıkmasını istemekte ve geriye ipuçları bırakmaktadır. Bu gizemli ipuçları yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesinin açığa çıkmasını sağlar.

7 Nisan’da BluTV de başlayacak Alef 4 bölüm sürecek. Yeni 2. sezonun konusu, 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek. Dizinin büyük bir bölümü Kapadokya’da çekiliyor.

06-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar