Tüm Dünyada Ses Getiren Filmin Serisi ‘Aşk Taktikleri 2’ Geliyor!

Tüm Dünyada Ses Getiren Filmin Serisi ‘Aşk Taktikleri 2’ Geliyor!
Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri dizisi 60 ülkede top 10 da yer almıştı. Şimdi de Aşk Taktikleri 2 geliyor.

Türkiye’de en iyi dizi, film dijital platformu olan Netflix’te yayınlanan, Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat 2022 Netflix ekranlara gelmişti. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Senaristliğini Pelin Karamehmetoğlu’nun yer aldığı Aşk Taktikleri filminin başrollerini Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile büyük hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir ve Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi, Çoban Yıldızı ve son olarak ‘Akıncı’ dizisinde başrolde yer alan Şükrü Özyıldız ile paylaşıyor. Romantik komedi tadında olan filmin çekimleride geçtiğimiz yaz aylarında İstanbul’da yapılmıştı. Şimdi de Aşk Taktikleri filminin 2.si geliyor. İşte Aşk Taktikleri 2 filmin detayları…

 

 Demet Özdemir’den Müjde Geldi! Aşk Taktikleri 2 Geliyor!

14 Haziran 2022 itibariyle Disney Plus Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Disney Plus, birçok yapımcının yanı sıra birçok ünlü oyuncu ile de anlaşmalar yapıyor. Anlaşma yapılan isimlerden birisi de Demet Özdemir oldu. Disney Plus kendi bünyesine bağladığı kişiler ile sadece bu platformdaki projelerde yer alacağı konusunda anlaşmalar yapıldığı ortaya çıkmıştı. Fakat Disney Plus Aşk Taktikleri 2 filmi için izni aldığını duyurmuş oldu.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünü paylaştığı ‘’Aşk Taktikleri’’ filminin 2. si geliyor.

 

İlk bölümüyle birçok ülkede en çok izlenen filmlerin arasına girmeyi başaran ‘Aşk Taktikleri’nin ikinci filmi için hazırlıklara başlandığı ortaya çıktı. Senaryosu yazılan filmin, çekimleri yaz ayında başlaması planlanıyor.

İlk filmi Netflix Türkiye’de yayınlanan Aşk Taktikleri filminin ikincisi Disney Plus’ta mı yayınlanacak?

 

Aşk Taktikleri 60 Ülkede Top 10’a Yerleşti!

Netflix ekranlarında Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ı buluşturan Lanistar Medya imzalı Aşk Taktikleri filmi Mart ayında Netflix’te izleyiciler ile buluştu. Aşk Taktikleri filmi kısa süre içerisinde çok beğenilirken dünya genelinde de büyük ses getirdi.

 

Ateşli sahneleri sebebiyle Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’e ayrılık getiren Aşk Taktikleri filmi başarı üstüne başarı elde etti. Aşk Taktikleri, 3 günde 60 ülkenin top 10 listesine girmesiyle rekor kırdı.

 

Aşk Taktikleri, İzleyenler tarafından hikayesi ve başrollerin arasındaki uyum çokça beğenilince, filmin ikincisi için de izin çıktığı öğrenildi. 

 

Aşk Taktiklerinin Konusu  Ne?

Oyuncu Kadrosunda; Demet Özdemir (Aslı), Şükrü Özyıldız (Kerem Aksoy), Doğukan Polat (Emir), Atakan Çelik (Tuna), Özgür Ozan (Servet), Yasemin Yazıcı (Meltem), Deniz Baydar (Cansu), Hande Yılmaz (Ezgi) ve Ecem Atalay (Hande) rol alıyordu.

 

Aşk Taktiklerinin konusu; erkekleri çözdüğüne inanan Aslı ile kadınları anladığını düşünen Kerem’in hikayesini konu ediyor. 

 

 

Aslı, adını gizleyerek internette ilişkiler hakkında, aşk taktiklerini veren bir blog yazar. Aslı o kadar çok erkek tanımıştır ki artık erkekleri çözdüğüne emindir. Moda tasarımcısı olarak hayatını kazanan Aslı Kerem’i tanıyınca bildiği gerçekleri şaşıracaktır.

 

Kerem ise kadınlara asla güvenmeyen genelde kısa süreli ilişkiler yaşayan, oldukça çapkın bir reklamcıdır. Kerem ile Aslı birbirlerinden habersiz birbirlerini kendilerine Aşık etmek için arkadaşları ile iddiaya girer ve bunun için çeşitli taktikler uygulmaya başlar. Bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları birbirine bağlar. Aşk taktikleri ve girdikleri iddialara rağmen, ikisi de gerçek aşkı bir birlerinde bulacaktır.

 

Film Ne Zaman Yayınlanacak? Nerede Çekilecek?

Aşk Taktikleri 2 filmi yaz aylarında çekimleri başlanacak. Fakat şimdilik filmin nerede çekileceği belli değil. Netflix'te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri 2’nin ne zaman yayınlanacağı da henüz netleşmedi. 

06-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar