Survivor’da Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? | 3 Mayıs Salı

Survivor’da Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? | 3 Mayıs Salı
Survivor’da 3 Mayıs Salı akşamı eleme adaylarından hangisi adaya veda etti? Ödül oyununu kim kazandı? Oylama sonucunda Survivor’da kim elendi? Kim gitti? İşte detaylar…

TV8 ekranlarının fenoman yarışması Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken, 3 Mayıs Salı akşamı ekranlara gelen yeni bölümü ile Dominik Cumhuriyeti’nde eski Ünlüler Gönüllüler, yeni adıyla Kırmızı Takım- Mavi Takım arasında ödül oyunu oynandı.Kıyasıya oynanan oyunda hangi takım ödül oyununu kazandı? Ödül neydi? Ödüle kim gitti? 95. Bölüm ile ekranlara gelen Survivor’da haftanın eleme adayları belli olmuştu. Halk oylamasıyla en düşük oyu alan isim adaya veda etti. Konseyde neler yaşandı? En az sms i alan 4 adaydan hangisi adaya veda etti? Merak ediliyor. İşte Survivor hayallerine veda eden isim…

Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazandı?

3 Mayıs Salı akşamı elemeden önceki son oyun olan ödül oyununa çıkan Kırmızı takım ve Mavi takım karşı karşıya geldi. Yine iki takımın yarışmacıları zorlu bir parkurda performanslarını sergiledi. Nefes kesen mücadelenin ardından ödül oyununu kazanan takım belli oldu.
 

Salı akşamı haftanın son oyunu olan ödül oyununda ödül, pizza sofrası oldu. Oyunu kazanan takım harika bir sofrada karınlarını doyuracak.

Ödül oyunu için önce kadınlar parkura çıktı. Ve Kırmızı takımın kadın oyucuları oyunu kazandı.

Daha sonra Mavi takım ve Kırmızı takımın erkekleri oyuna çıktı. Ve Kırmızı takım büyük bir hezimete uğrayarak 8-0 Mavi takıma kaybettiler. Skor 1-1 olduğundan bayrak oyununa çıkıldı. Bayrak oyununu da 3-1 mavi takım alarak ödül oyununu Mavi takımı kazanmış oldu.  

 Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

29 Nisan Cuma akşamı Kırmızı takım ve Mavi takım arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kaybederek yaptıkları oylama ile ilk eleme adayı Evrim Keklik oldu.
 

30 Nisan Cumartesi akşamı oynanan 2. Dokunulmazlık oyununu ise, Kırmızı takım kaybederek kendilerinden bir aday çıkardılar. 2. Eleme adayı Barış Murat Yağcı oldu.

 

1 Mayıs Pazar akşamı oynanan Kırmızı takım ile Mavi takım arasında 3. Dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunun sonucunda Kırmızı takım oyunu kaybederek adayını belirledi. 3. Eleme adayı Ayşe yüksel oldu.
 

2 Mayıs Pazartesi akşamı son dokunulmazlık oyunu oynandı, Kırmızı takım yine yenilerek son adayı kendilerinden çıkartarak. 4. Son aday Sude Burcu oldu.





Survivor 3 Mayıs 2022 Kim Elendi? Survivor’dan Kim Gitti?

Pazartesi akşamı açılan SMS halk oylaması sonucu ise Acun Ilıcalı tarafından konseyde açıklandı. Halk oylamasında en düşük oyu alan, Survivor’a ve hayallerine veda eden isim  BARIŞ MURAT YAĞCI  oldu.

03-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar