Masumlar Apartmanı’nın Hikmet’i Metin Coşkun Diziden Ayrıldı Mı?

Masumlar Apartmanı’nın Hikmet’i Metin Coşkun Diziden Ayrıldı Mı?
TRT1’in sevilen yapımlarından Masumlar Apartmanı’nın babası Hikmet’i Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? Masumlar Apartmanı Hikmet’e ne oldu? Hikmet öldü mü?

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen ve 2. Sezonu ile Salı akşamları ekranlara gelen dizisi Masumlar Apartmanı’nın babası Hikmet diziye veda mı ediyor? Merak ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisi OGM Pictures’in imzasının olduğu Onur Güvenatam’ın yapımcılığında süren dram, aşk ve psikoloji türündeki dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının ‘Çöp Apartman’ bölümünden uyarlanmıştır. Senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı, Ender Mıhlar ve Çiğdem Bozali oturmaktadır. İlk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde ekranlara gelen Masumlar Apartmanı 2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizi yönetimi bu sezon final yapacağını açıkladı. Dizinin finalinden önce ise dizide bir ayrılık gerçekleşecek. Masumlar Apartmanı’nın sevilen karakterlerinden babaları olan Hikmet’i canlandıran Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? Neden ayrıldı? İşte merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Masumlar Apartmanı’nın Hikmet’i Metin Coşkun Diziden Ayrılıyor Mu?

Masumlar Apartmanı, İstanbul Beyoğlu’nda Temel Apartmanı’nda çekiliyor. Başrollerini Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Gizem Katmer (Neriman Derenoğlu)’in paylaştığı Masumlar Apartmanı, İstanbul’da aynı evde yaşayan dört kardeşin psikolojik durumunu ve etraflarındaki hayatı konu alıyor.

Dizinin güçlü isimlerden oluşan kadrosunda, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Gizem Katmer, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Aslı Gürbüz, Meriç Özkaya, Tansel Öngel, Esra Ruşan, Uğur Uzunel ve Emir Özden yer alıyor.

Oyuncularının çok iyi performans sergilediği dizide, Derenoğlu ailesinin babası Hikmet karakterine hayat veren isim Metin Coşkun’du. Geçtiğimiz günlerde dizinin final tarihi açıklanmıştı. Dizinin final tarihinden önce Hikmet karakterinin diziden ayrılacağı yeni yayınlanan 69. Yeni bölüm fragmanıyla da kesinleşti. Usta isim Metin Coşkun’un Masumlar Apartmanı dizisinden 69. Bölümde ayrılıyor.

 

 Masumlar Apartmanı’nın Hikmet’i Metin Coşkun Öldü Mü?

İlk sezonda çok başarılı işlere imza atan Masumlar Apartmanı dizisi, çok iyi reytingler alarak sezonun en iyi çıkış yapan projesi olmuştu, ancak ikinci sezonda izleyici ilgisinin azalması, rakip dizilerin öne çıkması ve son dönemde ciddi bir düşüş sergilemesi dizinin final kararı almasını kaçınılmaz kıldı.  

Masumlar Apartmanı 24 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak olan 71. bölümü ile final yapacak. Masumlar Apartmanı Hikmet’e ne oldu?

 

Masumlar Apartmanı 69. Yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile finalden 2 bölüm önce dizinin önemli ismi olan başrol oyuncusu Derenoğlu ailesinin babası Hikmet’i Metin Coşkun’un öleceği görüldü. Masumlar Apartmanı’nın Hikmet’i Metin Coşkun diziye ölerek veda ediyor.

 

Derenoğlu ailesinin Gülben’i çocukluk aşkı Esat ile evlenip 69. Bölümde kızı masalı dünyaya getirdi. Torununu kucağına alan Hikmet ‘’Çok bekledim seni, sıktım dişimi, göçmedim dünyadan. Bundan sonra size vasiyetimdir; istediğiniz yere gidin, ister evden uzağa ister yakına ister pikniğe, çoluk çocuğu alın gidin, güzel günleriniz olsun, anılarınızı biriktirin’’ diyor.
 

Tüm aileyi bir araya toplayan Hikmet ailesini pikniğe götürür. Pikniğin tadını çıkaran Hikmet çocuklarıyla sandala biner, daha sonra bir ağacın gölgesine uzanan Hikmet’in hareketsiz yattığını gören Gülben ile Safiye gözyaşlarına boğulur. Ailesi ile Hikmet beyin son güzel buluşması duyguları kabartacak.

 Masumlar Apartmanı Ramazan Bayramı sebebi ile bir hafta ara vererek 10 Mayıs Salı saat 20.00 de 69. Bölüm ile ekranlara gelecek.

04-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar