Ünlü Şarkıcı Bodrum'da Sera Kurdu

Ünlü Şarkıcı Bodrum'da Sera Kurdu
Şehrin gürültüsü ve karmaşasından kaçan birçok ünlü isim kırsalda yaşamaya ve ekip biçmeye başladı. Bu ünlülerden biri de Özgün Müziğin ünlü ismi Ekin Akkaş.

Özellikle pandemiyle birlikte şehirden kırsala kaçış ünlüler dünyasında oldukça geniş bir şekilde hayat buldu. Pek çok ünlü isim akıllarında olanı pandemiyi de fırsat bilerek gerçekleştirmeye başladı ve köy hayatına dönerek daha doğal yaşamaya başladı. Bu ünlü isimler köyde, ya da kırsalda kendilerine ait arazilerde ekip biçmeye ve organik ürünler yetiştirmeye başladılar. Pek çok ünlü isim kendi yiyeceklerini üretirken bazıları bu işi ticarete çevirerek meslek haline getirdi. Bu ünlü isimlerden biri de özgün müziğin ünlü isimlerinden Ekin Akkaş. Ekin Akkaş pandemi sebebiyle kırsala giden isimlerden biri. Önceleri hobi olarak başladığı bu iş bir süre sonra Ekin Akkaş’ın asıl kazanç kapısı olmuş. Ünlü isim Bodrum Güvercinlik’te aldığı tarla üzerinde sera kurarak çiftçiliğe başladı.

Sera Kurdu Çiftçi Oldu

Özgün Müziğin ünlü isimlerinden biri olan Ekin Akkaş önceleri hobi olarak başladığı çiftçiliği meslek olarak yapmaya başladı. Ekin Akkaş Bodrum Güvercinlik’te aldığı tarlada sera kurarak çiftçiliğe başladı. Ekin Akkaş yaptığı açıklamada “müzikte de oyunculukta da emeğinin karşılığını alkışla alıyorsun ama her zaman bu alkış gelmeyebiliyor ama toprak ne ekersen veriyor. Müzik de oyunculuk da en güzel hobilerimdi, kazanç kapım oldu. Toprak ile uğraşmak hobimdi işim oldu, sevdiğim her şeye sahip olmak beni mutlu ediyor. Herkes Bodrum sezonunu denizde açar, ben tarlada açtım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca bu sezonun verimli bir sezon olacağını belirterek çarşı pazardaki yüksek olan fiyatın düşeceğini belirtti. Ünlü isim ayrıca kendi ekip biçmenin tadının başka olduğunu da özellikle vurguladı.

Ünlüler Tarlaya Koştu Tarıma Başladı

Bu arada şehirden kaçmak ve doğayla iç içe bir hayat sürmek isteyen pek çok ünlü pandemiyi fırsata çevirdi ve özellikle Ege ve Akdeniz Bölgelerinden araziler alarak buralarda yaşamaya başladı. Kendi arazilerinde organik tarıma başlayan ve hatta ürettiklerini pazarlayan bu ünlüler arasında Ceylan Ertem, Özlem Tekin, Yılmaz Erdoğan, Başak Sayan, İbrahim Çelikkol, Özge Borak, Ege, Pınar Aylin, Burcu Biricik, Neslihan Kozanoğlu, Gizem Karaca ve Merve İldeniz gibi isimler yer alıyor.

03-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar