Survivor’da Kim Elendi? Kim Gitti? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? | 14 Haziran Salı

Survivor’da Kim Elendi? Kim Gitti? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? | 14 Haziran Salı
Survivor 2022 All Star’da eleme heyecanı yaşanıyor. Dokunulmazlık oyunları sonucunda çıkan 4 eleme adayı kimler oldu? Survivor’da kim elendi? Kim gitti? İşte adaya veda eden isim…

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star’da Ünlüler- Gönüllüler arasında kıyasıya mücadeleler devam ediyor. Survivor’da bireysel oyunlara doğru gidilen son virajda Evrim Keklik’in elenmesinin ardından hızlı elemelere geçildi ve Acun Ilıcalı’nın açıklaması üzerine 8 günlük süreçte ard ardına 2 eleme gerçekleşecek. İki elemenin ilki 11 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleşti. Oynanan 3 dokunulmazlık oyununun ardından 3 aday çıktı ve 4. Aday en çok oyun kaybeden takımdan Ünlülerden çıktı. En çok oyun kaybeden takımın performans1.si Nagihan Karadere tarafından 4. Adayın adı verildi. Toplam 4 aday arasında halk oylamasına gidildi bir gün sonra sonuç açıklandı ve elenen yarışmacı Anıl Berk Baki olmuştu. Birgün sonra yeniden Ünlüler (Kırmızılar)- Gönüllüler (Maviler) arasında dokunulmazlık oyunları oynandı. Dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Haftanın eleme adayları kimler oldu? Ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın açıkladığı halk oylaması sonuçlarına göre en düşük sms i kim aldı? Hangi isim Survivor’a veda etti? Survivor’da Kim gitti? Kim elendi? İşte elenen isim…

Survivor’da Hızlı Elemeler Başladı

Survivor 2022 All Star’da bireysel oyunlar başlıyor. Öncesinde Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre 8 gün içerisinde 2 eleme gerçekleşecekti. İlki ünler takmından Anıl Berk Baki’nin elenmesi ile sonuçlandı.

2. Elemeler için ise dokunulmazlık oyunları Ünlüler – Gönüllüler arasında oynandı. 14 Haziran Salı akşamı ada konseyi yapıldı ve 4 eleme adayından biri Survivor adasına veda etti. Survivor finaline 2 hafta kala, 15 Haziran’dan itibaren bireysele geçilerek artık oyunlar bireysel olarak devam edilecek.

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?   

12 Haziran Pazar ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler (Kırmızı takım)- Gönüllüler (Mavi Takım) arasında oynanan kıran kırana mücadelelerin ardından Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanarak, Gönüllüler takımından bir ismi aday çıkarmayı sağladılar. Gönüllüler takımı ada konseyinde kendi aralarındaki oylama ile haftanın ilk eleme adayı Nisa Bölükbaşı oldu.

13 Haziran Pazartesi ikinci Dokunulmazlık oyunları oynandı. Ünlüler Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı konseyde kendi aralarında yaptıkları oylama ile haftanın 2. eleme adayı belli oldu. Haftanın 2. Eleme adayı Atakan Hoşgören oldu.

14 Haziran Salı akşamı üçüncü ve son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler- Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanarak. Ünlülerden bir isim çıkarmayı başardılar. Ünlüler kendi aralarında yaptıkları oylama ile bir isim belirlediler. Haftanın 3. Eleme adayı Hikmet Tüğsüz oldu.

Dördüncü dokunulmazlık oyunu oynanmadı bu kez, en çok yenilen takımdan Mavi takım (Gönüllüler)’dan performans 1. si 4. Adayı belirledi. Gönüllüler takımından performans birincisi Berkan Karabulut oldu. Berkan’ın belirlemesine gerek kalmadan takımdaki son kişi dördüncü eleme adayı oldu. Haftanın 4. Eleme adayı Ogeday Girişken oldu.



Acun Ilıcalı’dan Açıklama

Acun Ilıcalı adayların belirlenmesinin ardından yarım saatlik halk oylamasını açarak 4 isimden birinin eleneceği sms sonuçlarını reklam arasında canlı yayın çekimi yapılıp sonuçlar reklam dönüşünde açıklandı.

15 Haziran Çarşamba akşamı büyük bir ödül için yarışacak olan yarışmacılar bir otomobil kazanacak. Ardından bireysele dönecek olan takımlar, yapılacak halk oylamasına gidecek ve bu son kez yapılacak olan sms ile finale kadar gidilecek. Her hafta bireyselde oynanacak dokunulmazlıklar ile hafta sonunda belirlenmiş sms oylamalarındaki düşük oyu alan eleme adayı elenecek. Son 4 aday kalana kadar devam edecek bu sistemle. Kalan son 4 aday da İstanbul’a final koltuklarına oturmak üzere uçağa binip gelecekler ve Survivor’da final yaşanacak.

 

Survivor’da Kim Elendi? Survivor’da Kim Gitti? |14 Haziran Salı

Survivor’da bu haftanın 4 eleme adayı sırasıyla Nisa, Atakan, Hikmet, Ogeday oldu. 14 Haziran Salı akşamı Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı açıklama ile en az sms alan ve Survivor’a veda eden isim belli oldu. Survivor da elenen isim ATAKAN HOŞGÖREN oldu.

14-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar