Destan’ın Alpagu Han’ı Selim Bayraktar Diziden Ayrıldı Mı?

Destan’ın Alpagu Han’ı Selim Bayraktar Diziden Ayrıldı Mı?
Atv ekranlarının başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı sevilen dizisi Destan’da flaş bir ayrılık yaşandı! Destan dizisinin Alpagu Han’ı öldü mü? Selim Bayraktar diziden ayrıldı mı?

Atv ekranlarının sevilen yapımlarından ‘Destan’da şok ayrılık! Yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Fethi Bayram’ın oturduğu, senaryosunda Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı Destan dizisinin başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın paylaşıyor. Destan dizisinin başrolünde yer alan, dizide Alpagu Han karakterine hayat veren Selim Bayraktar diziye veda ediyor. Destan, sezon finali bölümüyle 14 Haziran 2022 Salı günü saat 20.00’de Atv ekranlarında izleyici ile buluştu. Tarihi ve kurdu türünde ekranlara gelen dizi bazı destanlardan esinlenerek kurgusal olarak yazılmıştır. Her hafta Salı günleri ekranlara gelen dizi her bölümü ile izleyiciyi ekranlara kitlemeyi başarıyor. Sevilen dizi 1. Sezon 27. Bölüm ile sezon finali yaptı. Sezon finali bölümünde Destan dizisinin Alpagu Han’ı öldü mü? Selim Bayraktar diziye veda mı etti. Destan dizisi Selim Bayraktar diziden ayrıldı mı? İşte dizideki flaş ayrılık ile ilgili merak edilenler…

Destan Dizisinin Alpagu Han’ı Öldü Mü?

 İlgiyle izlenen Atv dizisi Destan’da Selim Bayraktar, dizide bir Kaan olan Alpagu Han karakterini canlandırıyor.

 Alpagu Han; Gök Hanlığı’nın kutunu göklerden almış Ulu Kağanı, Batuga’nın babası. Gözüpek, cesur, acımasız bir kudret sahibi.

14 Haziran Salı günü sezon bölümü ile ekranlara gelen Destan dizisinde büyük bir patlama yaşandı. Dizinin başrollerinden Alpagu Han ölerek diziye veda etti.

Destan 27. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)


Selim Bayraktar Destan Dizisinden Ayrıldı Mı?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Selim Bayraktar Destan dizisinden sezon finalinde ayrıldı.

Ebru Şahin’li (Akkız) Destan dizisi ilk bölümü ile 23 Kasım 2021 tarihinde ekranlara geldi. 14 Haziran Salı günü 27. Sezon finali bölümü ile ekranlara yaz ayları sebebi ile bir süre ara verdi. Sezon bölümünde canlandırdığı karakter Alpagu Han öldü ve Selim Bayraktar diziden ayrıldı.

Destan dizisi 2. Sezonu ile önümüzdeki yıl yeniden kaldığı bölümden itibaren Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 75 doğumlu olan başarılı oyuncu Selim Bayraktar Destan dizisinde artık yer almayacak.

Selim Bayraktar Destan Dizisinden Neden Ayrıldı?

Hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlara gelen Destan dizisinin başrol oyuncularından Selim Bayraktar’ın dizinin sezon finalindeki ani ayrılışı Destan dizisi izleyicisini şoke etti. Neden ayrıldığı merak edilen Selim Bayraktar’ın, dizideki rolünün bitmiş olmasından kaynaklı diziden ayrıldığı düşünülürken, kulislerde ayrıca başka bir projeden teklif aldığı için diziden ayrıldığı konuşuluyor.   

Destan dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Ebru Şahin - Akkız

Edip Tepeli - Batuga Tegin/Han/Başbuğ

Selim Bayraktar - Alpagu Han

Deniz Barut - Ulu Ece/Vera

İpek Karapınar - Çolpan Han/Hatun

Burak Tozkoparan - Temur Tegin/Şad

Buse Meral - Sırma

Burak Berkay Akgül - Kaya Tegin/Yabgu

Ahmet Olgun Sünear - Yaman

Alper Düzen - Danış Ata

Ecem Sena Bayır - Günseli Hatun

Esra Kılıç - Mei Jin

Hilal Uysun - Tılsım

Evren Erler - Çalayır

Faruk Aran - Kuzu Beg

Aysel Yıldırım - Kam Kadın

Berna Üçkaleler - Efil

Onur Yenidünya - Evren Alp

Doruk Şengezer - Öktem

Doğanay Ünal - Yula Beg

Engin Benli - Obar


15-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar