Survivor’da Kim Elendi? Survivor’dan Kim Gitti?| 24 Haziran Cuma

Survivor’da Kim Elendi? Survivor’dan Kim Gitti?| 24 Haziran Cuma
Survivor 2022 All Star’da finale son 6 gün kala Survivor adasından bir isim daha veda etti. Bireysel dokunulmazlıklarda kazanan isimler kim oldu? Survivor’dan kim gitti?

Tv8 ekranlarının 16 sezondur çeşitli formatlarda yayınlanan fenoman yarışması Survivor bu yıl All Star formatı ile ekranlara geldi. Survivor 2022 All Star yarışması ile Ünlüler- Gönüllüler arasındaki başlayan kıran kırana mücadeleler oynandı. Dünyanın en zor ve hayatta kalma mücadelesi verilen yarışması Survivor’da bireysel oyunlara geçildi. Bireysel dokunulmazlık oyunları peş peşine oynanırken, dokunulmazlığı kazanan isimlerin söyledikleri eleme adaylarının bireysellik öncesindeki toplu sms teki sıralaması ile en düşük oyu alan kişi adaya veda ediyor. Survivor finaline son 6 gün kala, en son elenen kişi Berkan Karabulut olmuştu. Ardından yine peş peşine oynanan dokunulmazlık oyunlarından sonra dokunulmaz olan kişiler kimler oldu. Hangi isimleri verdiler. Eleme adayları kimler oldu. 24 Haziran Cuma akşamı 144. Bölüm ile ekranlara gelen Survivor’da dokunulmazlık oyununu kazanan isim ödül yemeğine hangi isimleri götürdü. Acun Ilıcalı’nın konseyde 3. Eleme adayını açıkladığı ve 4. Eleme adayını belirleyecek en yüksek puanı toplayan isim kim oldu? Survivor’da bu akşam hangi isim elendi. Adaya ve hayallerine veda eden, şampiyonluğa veda eden isim kim oldu? Survivor’dan kim gitti? İşte elenen isim…

Survivor’da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

22 Haziran Çarşamba akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu yine nefes kesen mücadelelerle geçti. Sayılı kişi kalan Survivor yarışmacıları kıran kırana oynanan oyun sonucunda Adem Kılıçcı ilk dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu. Adem’in verdiği isim ile haftanın ilk eleme adayı Ayşe Yüksel oldu.

23 Haziran Perşembe akşamı ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Adem, Nagihan, Batuhan, Ayşe, Hikmet ve Nisa’nın geriye kaldığı Survivor All Star’da 2. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Ayşe Yüksel oldu. Ayşe 2. Eleme adayını belirledi. Haftanın 2. Eleme adayı ise Nagihan Karadere oldu.  

3. ve son dokunulmazlık oyunu oynandı. Final oyununa Adem ile Ayşe kalırken çok başarılı mücadeleler sergilenen oyunda, Adem 4-1 lik galibiyet ile Ayşe’yi yendi. Adem’in belirlediği son isim ise, haftanın 3. Son eleme adayı Himet Tüğsuz oldu.


Survivor’da Eleme Adayları Kimler Oldu?

1 – Ayşe Yüksel

2 – Nagihan Karadere

3 – Hikmet Tüğsuz


Survivor’da Elenen İsim Kim Belli Oldu | 24 Haziran Cuma

Acun Ilıcalı’nın 24 Haziran Cuma akşamı açıkladığı, belirlenen haftanın 3 eleme adayı sırası ile Ayşe, Nagihan, Hikmet’in olduğu konseyde toplu sms te bu üç adaydan en az sms i alan kişi bugünün elenen ismi oldu. Survivor’da elenen isim NAGİHAN KARADERE oldu.  

25-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar