Survivor'da Serhat, öfkesini daha fazla gizleyemedi

Survivor'da Serhat, öfkesini daha fazla gizleyemedi
Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2017 canlı izle. Survivor Furkan elendi mi? Survivor yarışma programının yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2017 canlı izle.Survivor Furkan elendi mi? Survivor yarışma programının yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Son bölümde yarışmadan ayrılan Furkan, Serhat'ı derinden üzdü. İşte Serhat'tan Furkan ile ilgili yaptığı açıklamalar...

Tv8 kanalını her gün reytinglerde üst sıralara aşıyan Survıvor yarışması heyecan dolu oyunlarla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2017 canlı izle.Tv8 kanalının heyecan dolu yarışması Survivor 2017'de Furkan'ın gitmesiyle ünlüler takımı dağılma yaşadı. Bu durum üzerine Serhat, 'Furkan'ın yarım bıraktığı işi tamamlayacağım' sözlerini kullandı. Önceki oyunun ardından sürat ifadesi bozulan Serhat, yeni bölümde öfkesini daha fazla gizleyemedi. Furkan'ın yarışmadan gitmesini hazmedemeyen Serhat, Adem ile Sabriye'ye gözdağı verdi. Bu akşam TV8 ekranlarında bizlerle olacak Survivor 2017'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde neler yaşanacak? Survivor 2017 yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Survıvor 2017 yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Survivor 2017 yeni bölüm fragmanıödül oyununda Sema istediği performansı gösteremeyince Serhat, 'Sen hasta mısın nesin Sema, ne oldu sana?" diye sorduğu görünüyor. Bunun üzerine Sema ise bu zamana kadar verdiği mücadeleleri hatırlatarak 'Deme istersen öyle şeyler' sözlerini kullandı.

02-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler