Survivor’da Sürgün Adasına Giden 3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Survivor’da Sürgün Adasına Giden 3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?
Survivor All Star 2022 tüm hızıyla sürerken, 14 Şubat Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sürgün Adası’na giden 3. Ve 4. eleme adayları belli oldu.

Survivor All Star’da 14 Şubat Pazartesi akşamı ünlüler ile gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Karşı karşıya gelen iki takım dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele ettiler. Cumatesi akşamı oynanan oyununda 1. Eleme adayı Evrim olmuştu. Pazar akşamı oynanan oyununda 2. Eleme adayı Atakan olurken, bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise 3. Ve 4. Eleme adayları belli oldu. Peki, bu akşam Surivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor’da Sürgün Adasına giden 3. Ve 4. Eleme adayları kim oldu? İşte detaylar…

Survivor’da Sürgün Adasına Giden 3. Ve 4. Eleme Adayları Belli Oldu

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’da, bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununun ilk etabını kadınlar oynadı. ilk etabını Ünlüler takımı 8-2 alarak 1-0 öne geçtiler. İkinci etabı ise erkekler arasında oynandı. Gönüllüler takımı 8-1 ikinci etabı alan taraf oldu. En iyiler yarışında ise dokunulmazlık oyunu oynandı, kıyasıya mücadelenin olduğu oyunun ardından, dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Eleme konseyinde oyunu kaybeden ünlüler oy çokluğu ile Adaya yeni gelip survivor’a yeni dahil olan yarışmacı Aşkım Burçe Tunay’ın ismini vererek sürgün adasına gidecek 3. İsmi belirlediler.

Gönüllüler ise 4. Eleme adayını belirlediler. Gönüllüler takımının performans 1. lerini Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla, haftanın performans 1.si Berkan Karabulut oldu. Berkan Karabulut ise 4. Eleme adayı olarak bu hafta yeni gelen diğer oyuncu Ezgi Hocaoğlu’nun adını verdi.

Survivor Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlk eleme adayı Evrim Keklik… Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyine gitti. Ada konseyinde Gönüllüler takımından en fazla yazılan isim Evrim Keklik oldu. 

İkinci eleme adayı Atakan Işıktutan… Survivor All Star’da 5. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve yine gönüllüler takımı eleme adayı çıkarmak için konseye gitti. Yapılan kapalı oylamada Hikmet ve Atakan aynı oyu alınca açık oylama yapıldı. Yapılan açık oylamada en çok oyu alarak eleme adayı olan ve sürgün adasına giden isim Atakan Işıktutan oldu.

Üçüncü eleme adayı Aşkım Burçe Tunay… Survivor’da Ünlüler takımı 3.eleme adayı olarak Aşkım’ı çıkardılar.

Dördüncü eleme adayı Ezgi Hocaoğlu… Gönüllüler takımından performans birincisi Berkan ise 4.eleme adayı olarak Ezgi’nin ismini verdi.


Bu haftanın eleme adayları sırasıyla Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi oldu.

15-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar