Gonca Vuslateri ve Hakan Meriçliler arasında Yalan Dünya polemiği!

Gonca Vuslateri ve Hakan Meriçliler arasında Yalan Dünya polemiği!
Gonca Vuslateri, Yalan Dünya dizisinde aldığı ücreti eleştirmişti. Hakan Meriçliler de konuya dahil olarak oyuncunun sözlerine yorum yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Gonca Vuslateri tarafından gelen ücret çıkışı çok konuşuldu. Oyuncunun açıklamalarına Yalan Dünya dizisinden rol arkadaşı Hakan Meriçliler yanıt verdi. 

Gonca Vuslateri Eleştirmişti Hakan Meriçliler Yanıt Verdi

Yalan Dünya dizisinin senaristi ve başrolü Gülse Birsel, gelen zamlara tepki göstermek amacıyla  2.550 TL'lik elektrik faturasını paylaşmıştı. Aynı dizide Vasfiye Teyze tiplemesi fenomene dönüşen Gonca Vuslateri, bu paylaşımın hemen ardından o dönem dizide aldığı düşük ücret nedeniyle Gülse Birsel'i eleştirmişti.

Gonca Vuslateri tarafından gelen eleştriler karşısında Gülse Birsel, sessiz kalmayı tercih etmişti. Yalan Dünya dizisinde Çağatay karakterine can vermiş Hakan Meriçliler, dizide verilen ücretlerle ilgili bir açıklama yaptı. Magazin muhabirlerinin bir caddede mikrofon uzattığı oyuncu Gülse Birsel'in bu konuda hakkaniyetli davranığını ve o dönem herkesin geçmişine göre hak ettiği ücretlerin verildiğini şu sözlerle ifade etti;

"Herkesin aldığı ücretler çok normaldi, herkesin kendi geçmişine göre çok doğru orantılıydı. Hele Gülse o konuda asla şey yapacak insan değildir. Hiç bir problem olmadı o konuda Gülse asla yapmaz böyle bir şey. Normal piyasa şartlarında aldık ücretleri hatta daha üstü bile olabilir. Tabii Gonca'nın çıkışı tabii beni aşar." 

Hakan Meriçliler "Mezarlık" Dizisi İçin Heyecanlı

Son olarak ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Hakan Meriçliler, 3 yıl önce diziden ayrılmıştı. O tarihten bu yana dizilerde görünmeyen başarılı oyuncu Mezarlık dizisiyle beraber ekranlara geri dönüyor. Netflix'te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlandı. Polisiye ve gerilim türündeki dizinin başrollerinde Birce Akalay, Olgun Toker, Berna Öztürk ve Sezgin Uzunbekirli gibi isimler de yer alıyor. Abdullah Oğuz tarafından yönetilen dizinin senaryosunu Onur Böber ve Özden Uçar kaleme alıyor.

Yeni dizisiyle ilgili bilgileri de paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu, kadın cinayetlerini konu alan dizide Emniyet Müdürü Yardımcısı rolüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Hakan Meriçliler, son dönemde artan kadına şiddet ve kadın cinayetleri gibi yaralara parmak dizinin kadın haklarına destek verdiğini ve diziyi seçmesindeki en önemli faktörlerden biri olduğunu söyledi. Heyecanla beklenen dizinin ilk sezonu bu yıl platformda yayınlanacak.

15-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar