Survivor'da Sürgün Kampına Hangi Yarışmacı Gitti? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor'da Sürgün Kampına Hangi Yarışmacı Gitti? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?
Survivor nefes kesen yarışmaları ile milyonları ekranlara topladı. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı. Sürgün adasına giden isim kim oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor nefes kesen yarışmaları ile milyonları ekranlara topladı. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı. Sürgün adasına giden isim kim oldu?

Ünlüler ve Gönüllüler takımının efsane mücadelesi bu akşam da hayranlarının nefesini kesen performans ortaya koydu. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan yarışmacılar All Star'da yine zor bir oyun ile karşı karşıya kaldı. Su parkuru ile atış sonuna gelen yarışmacılar kutuları dizerek oluşturdukları piramidi kum torbasıyla masadan düşürerek takımlarına sayı kazandırdı.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dominik'te dokunulmazlık mücadelesinde tüm yarışmacılar tüm güçlerini ortaya koyarak parkura çıktı. İlk olarak kadınlar mücadelesi ile başlayan dokunulmazlıkta Ünlüler takımı kadınlarda 8-4'luk skor ile ilk bölümü tamamladı. Dokunulmazlık için kıyasıya rekabet eden iki takımda parkurda her şeylerini ortaya koydu. Erkeklerde 4-0 geriden gelen Gönüllüler takımı oyunu döndürmeyi denedi fakat 8-5'lik skor ile final sayısını Parviz alarak erkeklerde de kazanan Ünlüler oldu.

Performans Birincileri Belli Oldu

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı konseyde bir isim yazmak zorunda kaldı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı performans birincilerinden sonra yarışmacılar bir isim yazdı. Gönüllüler takımında performans birincileri olan Seda Ocak 31 puan ve Berkant karabulut 30 puan alarak konseyde isimlerinin çıkmamasını garantiledi. Ünlüler takımının ise performans birincileri Sema Aydemir 30 ve Atakan Arslan 24 puan aldı.

Sürgün Adasına Giden İsim Kim Oldu?

Acun Ilıcalı sunumu ile gerçekleşen konseyde sürgün adasına gidecek isim belli oldu. Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucunda Sürgün adasına gidecek ilk isim belli oldu. Yapılan oylamada Ardahan 1, Yağmur 1, Hikmet 3 ve Evrim 7 olarak sürgün adasına gidecek isim oldu.

Sürgün Adasına gidecek olan isim Evrim Keklik olurken Acun Ilıcalı kendisine söz hakkı verdiğinde ise gözyaşlarını tutamadı. Sözlerine "Şanssız bir başlangıç yaptım, benim sinirim kendime hiç bir arkadaşıma kırgın değilim. Ben konuşmak istemiyorum zamanında çok konuştum benim kredim vardır sizde" ifadelerini kullandı. Sürgün Adasına giden Evrim Keklik gözyaşlarına hâkim olamadı. İkinci dokunulmazlık oyununu arkadaşlarının almasını isteyen Evrim Keklik ‘in yanına sürgün adasına gidecek ikinci isim kim olacak?

27-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar