Avatar Atakan'ın Cezası Ne Olacak?

Avatar Atakan'ın Cezası Ne Olacak?
Survivor All Star'da beklenmedik bir olay yaşandı. Avatar Atakan'ın yaptığı hamle herkesi şoke etti. Avatar Atakan oyun alanında ne yaptı? Atakan'a verilen ceza ne oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da beklenmedik bir olay yaşandı. Avatar Atakan'ın yaptığı hamle herkesi şoke etti. Avatar Atakan oyun alanında ne yaptı? Atakan'a verilen ceza ne oldu?

Oyun Alanında Ne Oldu?

Murat Ceylan sunumu ile ekranlara gelen Survivor'da bu akşam bir ilk yaşandı. Dokunulmazlık oyunu için Ünlüler ve Gönüllüler takımı oyun alanına geldi. Dokunulmazlık artı ödül oyunu için Dominik'te mücadeleyi sabırsızlıkla bekleyen oyuncular ve ekran başında izleyenler şoke oldu. Beklenmedik bir hamle yapan Avatar Atakan hayrete düşürdü.

Dominik Adasında Bir İlk Yaşandı

Murat Ceylan ödül tanıtımı için çıtır tavukların tadımını yaptı. Avatar Atakan ise dayanamayıp ödülden izinsiz tadım yaparak takım arkadaşlarını ve ekran başındaki izleyenleri hayrete düşürdü. Dominik Adasında bir ilk yaşandı. Ödülden izinsiz tadım yapan Atakan için ise bir yaptırım uygulandı.

Hoşlandığımız Bir Hareket Değil

Ünlüler takımında performans gösteren Avatar Atakan izinsiz yaptığı tadımla Murat Ceylan’ı şaşırttı. Murat Ceylan "Bu bizim hoşlandığımız bir hareket değil şimdi bunu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı. Atakan ise "Ben dayanamıyorum" diyerek verilecek olan cezayı en başında kabul etti. Alacağı cezaya rağmen parkurda arkadaşları için savaşacağını dile getiren Atakan alınan karar ile 1 ödülden yararlanamayacak. Çok sevdiğini ve çokta pişman olmadığını belirten Atakan Survivor'da bir ilke imza attı.

Ödülden Yararlanamadı.

Dokunulmazlık ve ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı kazandıkları ödülü yerken Atakan ise aralarında yer alamadı.

Avatar Atakan Kimdir?

Çağan Atakan Arslan takma ismi Avatar Atakan olarak bilinen Survivor'in en başarılı erkek yarışmacılarından. Atakan 27 Ağustos 1989 yılında  Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Türk kick boks, Muay Thai sporcusu ve oyuncu olan Atakan 2016 Survivor sezonunun şampiyonu oldu. 32 yaşındaki yarışmacı birçok projede rol aldı. 2017 yılında Serap Korkmaz ile dünya evine girmiştir. 2018 yılının Haziran ayında da Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu olmuştur. Kendi alanında birçok ödüle sahip yarışmacı Survivor All Star 2022'de en iyiler arasında hayalleri için mücadele etmeye devam ediyor.

27-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar