Survivor'ın yeni format yarışmasında ünlü isimler performanslarını sergiledi!

Survivor'ın yeni format yarışmasında ünlü isimler performanslarını sergiledi!
Survivor yarışmacılarının da katıldığı yeni format yarışma ünlü isimlerle yapıldı. Anlat Bakalım yarışmasında ünlülerin performansı izleyicileri ekrana kilitledi.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 yarışmasında mücadele eden yarışmacılar, yeni bir formatla ünlü isimlerle beraber yarışıyor. Anlat Bakalım adlı yarışmanın detaylarını geçen günlerde Acun Ilıcalı açıklamıştı. Yarışmada Survivor yarışmacıları ünlü isimlerle eşleşerek mücadele ediyor. Bayrama özel hazırlanan Survivor programı ise hem yeni format yarışmayla hem de Acun Medya ekibi ve yarışmacıların yaptığı maçla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Survivor Bayram Özel çok eğlendirdi

Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan adada çekilen Survivor, Tv8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programlarından biri. Koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınması izlenme oranlarını da zirveye taşımıştı. Survivor programı dün bayrama özel bir bölümle ekrana geldi. İlk olarak Acun Medya ekibi ve Survivor yarışmacılarının yaptığı maç eğlenceli anlar yaşatırken, sonrasında ünlü isimlerin de yarıştığı Anlat Bakalım yarışması izleyicileri ekrana kilitledi.

Ünlüler ve Survivor yarışmacıları eşleşti

Survivor Anlat Bakalım oyununa ünlü isimler, Hadise, Gupse Özay, Sarp Apak, Yılmaz Morgül, Burak Yılmaz, Bülent Serttaş, Emre Belezoğlu, Cedi Osman, Enis Arıkan, Murat Dalkılıç, Ezgi Mola katıldı. Survivor yarışmacıları ile ünlü isimlerin eşleştiği yarışmada renkli ve eğlenceli anlar yaşandı. Survivor yarışmacıları ile spor, sanat ve magazin dünyasından ünlü isimlerin eşleşmeleri şu şekilde oldu;

Cemal Can - Ezgi Mola

Sercan - Burak Yılmaz

Ardahan - Sarp Apak

Aycan - Emre Belezoğlu

Evrim - Yılmaz Morgül

Berkan - Gupse Özay

Nisa - Enis Arıkan

Yunus Emre - Bülent Serttaş

Elif - Murat Dalkılıç

Yasin - Hadise

Cemal Can ve Ezgi Mola günün kazananı oldu!

Renkli, eğleceli ve çekişmeli bir yarışma olan Anlat Bakalım'da ünlüler ve Survivor yarışmacıları hem eğlendi hem de yarıştı. Yarışmada kıyasıya mücadele sürerken yarışın kazananı Cemal Can ve Ezgi Mola takımı oldu. 13 kelimeyle yarışı önde bitiren Cemal Can ve Ezgi Mola'yı 12 kelime bilmeyi başaran Evrim - Yılmaz Morgül ve Yasin - Hadise çifti takip etti. Bol kahkaha ve karşılıklı atışmalarla geçen program televizyon başındaki izleyicilere de eğlenceli dakikalar yaşattı.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar