Tamer Karadağlı’dan Flaş “Çocuklar Duymasın” Açıklaması!

Tamer Karadağlı’dan Flaş “Çocuklar Duymasın” Açıklaması!
Taş Fırın Haluk lakabıyla ünlü Çocuklar Duymasın Dizisinin oyuncusu Tamer Karadağlı'dan Çocuklar Duymasınla ilgili sürpriz açıklama! Oyuncu dizide tekrar oynayacak mı? İşte cevabı!

Türk dizi sektörünün efsane dizileri arasında yer alan ve uzun yıllar boyunca ekranlara gelen Mint yapım imzalı “Çocuklar Duymasın” bir zamanlar en çok seyredilen diziler arasındaydı. Bir nesli büyüten dizi o kadar başarılı oldu ki dizi sanki hep var olacakmış gibi düşünüldü. Ancak ne yazık ki Çocuklar Duymasın reyting canavarının kurbanı oldu ve zaman zaman ekranlara veda etti. Ancak her seferinde yeniden yayınlanacak bir kanal buldu ve yeni bölümleriyle ekranlara döndü. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi geçtiğimiz sezon yine reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi ve bir kez daha final yaptı. Yapım şirketi yeniden başlamak üzere ekranlara ve seyirciye veda ederken dizinin en başından beri kadrosunda yer alan ve Taş Fırın Haluk karakteriyle ünlenen Tamer Kardağlı’dan da bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar!

Tamer Karadağlı (Taş Fırın Haluk) Çocuklar Duymasın’la İlgili Konuştu!

Çocuklar duymasın dizisinde en başından beri haluk karakteriyle var olan ve dizinin değişmeyen birkaç oyuncusundan biri olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden ve final yapan Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir döneme damga vuran dizide tüm Türkiye’nin beğeniyle seyrettiği Taş Fırın karakterini başarıyla canlandıran ve adeta bu karakter ile özdeşleşen Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın’la ilgili yaptığı açıklamada “Çocuklar Duymasın dizisinin artık devam etme ihtimali yok. Dizi devam etse de artık Çocuklar Duymasın’da tekrar oynamayı düşünmüyorum” dedi. Başarılı oyuncu bu sözleriyle Çocuklar Duymasın için “yeniden başlamak üzere veda ediyoruz” diyen yapım şirketiyle ters düşmüş oldu. Aynı zamanda Çocuklar Duymasın tekrar başlasa bile yeni bir Taş Fırın karakterine ihtiyaç duyulacağını da şimdiden söylemiş oldu.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı 24 Mayıs 1967 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk ve Ortaokulu ailesiyle birlikte yerleştiği Amerika’da okuyan oyuncu Çankaya Lisesi’nden mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu ülkemizde de çok yakından tanınan Robert De Niro, Marlon Brando, Al Pacino, Antonio Banderas, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi ünlüoyuncuların seslendirmenliğini yapmıştır. 1200 bölüm süren Ferhunde Hanımlar dizisinde de oynayan oyuncunun oynadığı belli başlı yapımlar şunlardır.

Böcek, SüperTürk, Güven Bana, Acayip Hikayeler, Adım Bayram Bayram, Çocuklar Duymasın, Memlekette Demokrasi Var, Hıçkırık, Sağlık Olsun, Altın Kızlar, Ah Kalbim, Kiralık Oda, Fedai, Arka Sokaklar, Beyza’nın Kadınları, Şans Kapıyı Kırınca, En Son Babalar Duyar, Ferhunde Hanımlar.

25-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar