Tan Sağtürk’e Korkunç Tehdit!

Tan Sağtürk’e Korkunç Tehdit!
Ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk sosyal medya üzerinden korkunç bir tehdit aldı. Bir takipçisi Sağtürk’ün çocuklarını öldürmekle tehdit etti. İşte detaylar!

Günümüzde sosyal medya o kadar yaygınlaştı ve o kadar çok kullanılır oldu ki insanlar günün büyük bölümünü sosyal medyada, internette geçiriyor. Bu durum zaman zaman eleştirilse de buna bir çözüm bulunabilmiş değil. Ancak bundan daha kötü bir durum var. Sosyal medya kullanıcıları arttıkça ve sosyal medya yaygınlaştıkça bu alan özgürlük gibi görülüyor ve herkes her şeyi yazmayı ve paylaşmayı kendinde hak olarak görüyor. Bu durum ne yazık ki zaman zaman sıkıntılara da sebep oluyor. Kişiler denetlenmediğini düşünerek zaman zaman suç teşkil edebilecek hatta daha ileri giderek suç olacak paylaşımlarda da bulunuyor. Bu paylaşımlardan biri de ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk’ün başına geldi. Bir takipçisi tarafından çocukları üzerinden tehdit edilen Tan Sağtürk hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar!

“Çocuklarını Öldüreceğim!”

Ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk hayatının şokunu yaşadı. Tan Sağtürk bir takipçisi tarafından çocukları üzerinden tehdit edildi. Takipçisi Tan Sağtürk’ü “çocuklarını öldüreceğim” diyerek tehdit etti. Bu korkunç tehdit karşısında adeta şok yaşayan Tan Sağtürk soluğu savcılıkta aldı ve şikayette bulundu. Tan Sağtürk şikâyetinde, mesajın ne amaçla ve kim tarafından gönderildiğini bilmediğini, çocuklarının can güvenliği tehdit edildiği için korku ve paniğe kapıldığını belirtti. Tanınmış biri olduğunu ve çocuklarının okul adreslerinin bilinmesinden endişe ettiğini belirten Tan Sağtürk “beni neden çocuklarımla tehdit ediyorlar anlamadım. Mesajı atan şahıs aileme zarar verebilir” ifadelerini kullandı. Ailesinin ve kendisinin can güvenliğinin sağlanması için koruma talep Tan Sağturk’ün ihbarı sonrası mesajı atan kişi tespit edilerek gerekli işlem yapılacak.

Tan Sağtürk Kimdir?

14 Temmuz 1969 yılında İzmir’de dünyaya gelen Tan Sağtürk ilk ve orta eğitiminin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuarı Yüksek bale Bölümünden mezun oldu. Daha sonra eğitimine Fransa’da devam eden Sağtürk Fransız Devlet balesinde görev aldı. Fransız Balesindeki ilk yabancı olan Sağtürk daha sonra Fransız vatandaşlına geçmiştir. Daha sonra Türkiye’ye dönen Sağtürk İstanbul Devlet Opera ve balesinde baş balet olarak çalışmaya başlamıştır. Aynı zamanda oyunculukta yapan Tan Sağtürk aşağıdaki film ve dizilerde rol almıştır.

-          İkinci Bahar

-          Büyükada da Sürgün

-          İçerideki

-          Dolunay

-          Selena

-          Şöhret Okulu

-          Bez Bebek

-          Altın Kızlar

-          Mavi Pansiyon

-          Doktorla

08-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar