Taner Ölmez'den Çarpıcı Bir Film Daha

Taner Ölmez'den Çarpıcı Bir Film Daha
Sinema seyircisi 2023 yılında yeni bir biyografi türü filmle daha buluşacak. Barış Telli’nin hayatını anlatacak Hayatla Barış adlı filmin çalışmaları başladı.

Son zamanlarda sinemalarda gösterilen biyografi filmleri seyirci tarafından ilgiyle seyredildi. Özellikle şarkıcı ve sporcuların hayatını anlatan filmler gişelerde de oldukça iyi rakamlara ulaştı. Son olarak Barış Akarsu Merhaba adlı film seyirciyle buluşurken yakında bu filme yenilerinin de eklenmesi bekleniyor. Henüz cast çalışmaları devam eden ve 2023 yılında vizyona girecek bir diğer biyografi filmi ise içerik açısından oldukça değişik bir hikayeyi konu alıyor. Küçük yaşlarda talihsiz bir kaza sebebiyle bir bacağını kaybeden Barış Telli’nin hayatının hikayesini konu alacak olan Hayatla Barış filmi için Four Story Production harekete geçti. Türkiye’nin önde gelen sporcularından olan ve Ampüte Messi olarak da anılan Barış Telli’nin hikayesini anlatacak filmde Barış Telli karakteri için ünlü ve başarılı oyuncu Taner Ölmez’le görüşüldüğü öğrenildi.

Ampüte Messi Taner Ölmez mi Olacak?

Küçük yaşlarda geçirdiği bir kaza sebebiyle umutları biten ve bir bacağını kaybeden Barış Telli’nin her şeye rağmen mücadeleyi bırakmayışı ve mücadelelerle dolu hayatının hikayesini anlatacak Hayatla Barış adlı film için hazırlıklar hızlandı. Geçtiğimiz gün ilk teaserı yayınlanan film için cast çalışmalarına başlandı. Ampüte Messi olarak da anılan ve formasını giydiği kulüpler ve Ampüte Futbol Milli Takımı’ndaki sayısız şampiyonlukları, gol krallıkları, yılın sporcusu unvanları ile etkileyici bir hikayeye sahip olan Barış Telli için ünlü oyuncu Taner Ölmez’le görüşüldüğü öğrenildi. Oyuncu ile anlaşılıp anlaşılmadığı henüz belli olmazken filmin çekimlerine de cast çalışmalarının tamamlanmasıyla başlanacak.

Hayatla Barış Filmi 2023’te Vizyona Girecek

Barış Telli’nin hayatını, azim dolu mücadelesini ve başarılarının hikayesini konu alacak olan Hayatla Barış filmi için Four Story Production harekete geçti. 2023 yılında vizyona girmesi planlanan film için cast görüşmelerine başlanırken filmin yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstleneceği öğrenildi. Filmin senaryosunu Koray Yeltekin’in kaleme alacağı filmin müziklerini ise ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu yapacak. Filmin senaryo yazımın devam ettiği ve filmde yer alacak karakterlerin belirlenerek cast çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Filmin çekimlerine yaz aylarında başlanacağı ve Hayatla Barış adlı filmin 2023 yılı içinde de sinemalarda seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar