Aytaç Uşun'un yeni projesi belli oldu

Aytaç Uşun'un yeni projesi belli oldu
Çukur dizisinde canlandırdığı karakterle herkesin beğenisini kazanan genç oyunculardan Aytaç Uşun’un yeni projesi belli oldu.

Yer aldığı Çukur dizisi ile adından söz ettiren ve bu dizi ile oyunculuk hayatında büyük bir çıkış yakalayan genç oyunculardan Aytaç Uşun yeni projesi belli oldu. Çukur’da canlandırdığı karakterle genç kitlenin en çok sevdiği oyuncular arasına giren genç oyuncu Aytaç Uşun şu sıralar cast çalışmaları devam eden ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayı Değiştiren Ayten ile anlaşmaya vardı. Ünlü ve genç oyuncu Ezgi Mola’nın Kapıcı Ayten olarak başrolünde yer aldığı Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin kadrosuna Selim karakteri olarak dahil olan Aytaç Uşun dizide etkili bir karakterde yer alacağı öğrenildi. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan dizinin yakında seyirciyle buluşması bekleniyor. Ethem Özışık tarafından kaleme alınan ve Umur Turagay tarafından yönetilen dizide çocuğunun hayatı için hiç istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalacak olan Ayten’in dramatik hikayesi konu edilecek.

Aytaç Uşun Dünyayı Değiştiren Ayten Dizisinde

İnternet yayın platformu Disney Plus ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve çekimleri başlayan Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinde başrolde Ezgi Mola yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Selçuk Yöntem, Yetkin Dikinciler, Saadet Işık Aksoy ve Başak Daşman yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu Aytaç Uşun selim karakteri olarak dahil oldu. Dizide Ezgi Mola’nın canlandırdığı Kapıcı Ayten karakteri çocuğunun hastalığına acil para bulabilmek için dünya liderlerinin bulunduğu uçağı havaya uçurmaya için mecbur bırakılır. Dram türünde ele alınacak dizinin kadrosuna başka oyuncuların da katılması bekleniyor.

Aytaç Uşun Kimdir?

Çukur dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Aytaç Uşun 12 Ocak 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından aldığı oyunculuk eğitimleriyle setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Özellikle Çukur dizisi ile ünlenen Aytaç Uşun yer aldığı projeler arasında, Doksanlar, Kalp Atışı, Çukur, Üç Kuruş, Duy Beni, Vahşi Şeyler, Silsile, Toz Ruhu, Sarı Sıcak, Sevmedim Deme ve Barış Akarsu Merhaba bulunmaktadır.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar