Yalı Çapkını Dizisine Yeni Oyuncu

Yalı Çapkını Dizisine Yeni Oyuncu
Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve aldığı reytinglerle rekorlar kıran yeni dizi Yalı Çapkını’nın kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan bu sezonun en flaş yapımlarından Yalı Çapkını adeta fırtına gibi esmeye devam ediyor. Aldığı reytinglerle sezonun en iyi yapımı olmayı başaran dizi kadın ve aşk üzerine ele alınıyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in rol aldığı dizi de ayrıca usta oyuncu Çetin Tekindor’da yer alıyor. Son olarak 16. Bölümüyle ekrana gelen başarılı dizi daha önce kitapları dizi olarak uyarlanan yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanmış durumda. Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Mine Tugay Defne karakteri olarak dahil olmuştu. Bu oyuncunun ardından dizinin kadrosuna bu sefer de başarılı oyuncu Fırat Çelik beş bölüm olarak dahil oldu.

Fırat Çelik Efe Olarak Dahil Oldu

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olan ve bu sezon aldığı reytinglerle adından söz ettiren yeni dizi Yalı Çapkını kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Özellikle gençler arasında oldukça fazla seyredilen ve sosyal medyada da adından en çok söz ettiren dizi olan Yalı Çapkını’nın kadrosuna Efe karakteri olarak başarılı oyuncu Fırat Çelik dahil oldu. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 17. Bölümüyle birlikte kadroya dahil olacak Efe, yurtdışından gelecek ve ortalığı fena karıştıracak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Efe karakteri diziye beş bölüm olarak dahil olacak ve oldukça etkili bir karakter olarak dengeleri değiştirecek. Reytingi yüksek dizinin kadrosuna geçtiğimiz hafta da Mine Tugay dahil olmuştu.

Yalı Çapkını Oyuncuları Kimler?

OGM tarafından hazırlanan ve Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer tarafından kaleme alınan Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide

·         Çetin Tekindor

·         Afra Saraçoğlu

·         Mert Ramazan Demir

·         Şerif Sezer

·         Gülçin Santırcıoğlu

·         Emre Altuğ

·         Gözde Kansu

·         Beril Pozam

·         Doğukan Polat

·         Mine Tugat

·         Ersin Arıcı

·         İrem Altuğ

·         Hülya Duyar

·         Diren Polatoğulları

·         Öznur Serçeler

·         Sezin Pozacı ve

·         Buçe Buse Kahraman rol alıyor.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar