Taner Ölmez’in Yeni Dizisi Belli Oldu

Taner Ölmez’in Yeni Dizisi Belli Oldu
Son olarak Mucize Doktor’da rol alan ve seyirci tarafından çok sevilen başarılı ve genç oyuncu Taner Ölmez’in yeni projesi belli oldu.

Son olarak Mucize Doktor’da rol alan ve iki sezon boyunca seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran genç ve başarılı oyuncu Taner Ölmez bu projenin ardından ekranlardan uzak kalarak bir süre dinlenmeyi tercih etmişti. Sevilen oyuncu bu zaman diliminde yine kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile evlenerek dünya evine girmişti. Hatta yeni evli çiftin geçtiğimiz aylarda çocukları olacağı haberlere konu olmuştu. Ekranlara ve sevenlerine daha fazla uzak kalmak istemeyen genç ve başarılı oyuncunun yeniden setlere döneceği haberi ise sevenlerini oldukça mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde Alef dizisinin 2. Sezonu Alef: Mal-i Hülya ile anlaşan ve Kapadokya’da çekimleri tamamlanan dizinin ardından başarılı oyuncunun yine bir dijital medya platformunda yayınlanacak dizisi belli oldu. Genç ve başarılı oyuncunun 03 Medya tarafından Netflix’e çekilecek Yaratılan adlı dizide başrol oynayacağı öğrenildi. Dizide ayrıca başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in de rol alacağı öğrenildi.

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil Aynı Dizide

Mucize Doktor’dan sonra setlere bir süre ara veren ve bu zamanda evlenen daha sonra ise May Productions’un Alef: Mal-i Hülya dizisinde rol alan ve Taner Ölmez bu dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yine Netflix için 03 Medya tarafından hazırlanan Yaratılan adlı projeyle el sıkıştı. Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte aynı seti paylaşacak olan Taner Ölmez’in projede başrol oynayacağı öğrenildi. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak’ın oturacağı öğrenildi. Hazırlıkları süren dizinin halen yapım şirketi tarafından cast çalışmalarının devam ettiği belirtrildi. Tüm hazırlıkların ardından dizinin 25 Ocak’ta sete çıkacağı öğrenildi.

Yaratılan 8 Bölüm Olacak

İki usta ismi bir araya getiren ve Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Yaratılan adlı yapımın yakın zamanda sete çıkacağı öğrenildi. Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol alacağı dizinin oldukça iddialı ve farklı olacağı belirtildi. Henüz konusuyla ilgili bir bilgi bulunmayan Yaratılan’ın 8 bölüm olarak düşünüldüğü ve sıra dışı bir dizi olacağı belirtildi. 03 Medya tarafından hazırlanacak dizi internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak. Ancak dizinin yayın tarihi şimdilik bilinmiyor.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar