El Kızı Dizisi’nin Yayın Günü Değişti

El Kızı Dizisi’nin Yayın Günü Değişti
Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve üç bölüm sonra final yapacak olan El Kızı Dizisinin yayın günü cumartesi akşamından pazar akşamına alındı.

Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve NTC Medya tarafından hazırlanan yeni sezon dizilerinden El Kızı ile kararlar bitmek bilmiyor. Dizinin reytinglerinin beklentileri karşılamaması üzerine kanal dizinin final yapmasına karar vermiş ve dizinin 13. Bölümle birlikte ekranlara veda edeceğini duyurmuştu. Muğla’da çekilen dizinin geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlandı ve ekip son kez bir araya gelerek hem sete hem de birbirlerine veda etti. Ancak dizinin çekimleri tamamlanır tamamlanmaz kanaldan yeni bir karar geldi ve başladığından beri cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin yayın gününün değiştiği belirtildi. Kanal tarafından yapılan açıklamayla dizinin yeni yayın gününün Pazar akşamları olduğu belirtildi.

El Kızı 16 Ocak Pazar Akşamı Fox Tv’de

NTC Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan El Kızı Dizisinin yayın günü cumartesi akşamından Pazar akşamına alındı. Dizinin 11. Bölümünün ise 16 Ocak Pazar akşamı ekrana geleceği duyuruldu. 13. Bölümde final yaparak ekranlara veda etmesi beklenen dizinin son bölümleri böylece pazar akşamı seyircisiyle buluşacak. Öbür taraftan dizinin çekimleri tamamlandı ve ekip dağıldı. Muğla’da çekilen dizinin son final bölümünün çekimi geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve böylece El Kızı dizisinin set macerası tamamlandı. Geriye kalan 3 bölümün pazar akşamı yayınlanmasıyla da bir dizi daha erken final yaparak ekranlara veda edecek.

El Kızı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon kanalın umut bağladığı yapımlardan olan El Kızı ne yazık ki beklentileri karşılayamadı ve erken veda etti. Dizi genç bir kız olan Ezo’nun hayatta kalma ve hayata tutunma mücadelesini anlatıyordu. Annesini kaybeden Ezo babaannesinin yanında büyürken babası tarafından da sevilmiyor ve devamlı dışlanıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Perihan savaş, Fikret Kuşkan, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyordu. Üç bölüm sonra ekranlara veda edecek olan El Kızı’nın yeni bölümü ise 16 Ocak Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar