Ünlü Oyuncu Hande Erçel’in Anne Özlemi

Ünlü Oyuncu Hande Erçel’in Anne Özlemi
Üç yıl önce annesini kanser hastalığı sebebiyle kaybeden ünlü oyuncu Hande Erçel’den annesinin ölüm yıldönümünde duygulandıran bir paylaşım geldi.

Üç yıl önce bugün annesini kanser hastalığı sebebiyle kaybeden ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel bugün, annesinin ölüm yıldönümünde annesini unutmadı ve sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu bir paylaşımla onu andı. Üç yıl önce 10 Ocak 2019 yılında annesi Aylin Erçel’i kaybeden ve bu kaybın ardından oldukça zor anlar ve günler geçiren ünlü isim uzun süre büyük acı içinde kalmıştı. Ünlü oyuncunun annesi Aylin Erçel kanser hastalığı ile uzun zaman mücadele etmiş ancak ne yazık ki bu hastalık sebbiyle hayatını kaybetmişti. Aradan geçen zaman içinde annesini hiç unutmayan ve sık sık onu anan Hande Erçel annesinin ölüm yıldönümünde annesi için duygusal bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaştığı mesaja pek çok seveni tarafından yorum gelen ünlü ismin anne özlemi dikkatleri çekti.

Bütün Başarılarımı Ona İthaf Ediyorum

Ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel üç yıl önce bugün kaybettiği annesi Aylin Erçel’in ardından duygusal bir paylaşımda bulundu. Annesi için ölüm yıldönümümde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Hande Erçel paylaşımında annesiyle olan fotoğrafını kullandı ve “bir kelebek öptü boynumdan. Seni çok özledim anneciğim” ifadelerini kullandı. Ünlü isi ayrıca paylaşımında “olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman O. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız sevmeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Koronavirüsü Atlattı

Magazin basını ve sosyal medyada oyuncu Kerem Bürsin’le ilgili aşk iddialarıyla sık sık gündeme gelen hande Erçel ayrıca geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve hastalığı evinde geçirmeye başlamıştı. Paylaşımında hastalıkla mücadele ettiğini ve herkesin dikkatli olmasını isteyen Hande Erçel zor günler yaşadığını belirtmişti. Evinde karantinada olan Hande Erçel’in koronavirüsü atlattığı ve sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Ünlü isim koronoavirüsü atlattığıyla ilgili bilgiyi basın muhabirlerine ayak üstü vermişti. Hande Erçel “zor bir hastalıkmış, geçiren herkese geçmiş olsun. Çok dikkat etsinler” ifadelerini kullanmıştı.

10-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar