Taner Rumeli’nin yeni projesi belli oldu

Taner Rumeli’nin yeni projesi belli oldu
Son dönemin başarılı oyuncularından Taner Rumeli şu sıralar hazırlıkları süren Doktor Sadık Ahmet filminin kadrosuna katıldı.

Bu yaz çalışması yapılan ve yakında sete çıkacak olan yerli yapım filmlerden biri de bir biyografi ve dram türünde ele alınan Doktor Sadık Ahmet Filmi. MCG Film tarafından hazırlıkları süren film için belirlenen karakterler için yapımcı şirket oyuncu görüşmelerini sürdürüyor. Yakında sete çıkması planlanan filmin başrolünde Doktor Sadık Ahmet karakterinde başarılı oyuncu Turgay Aydın hayat verirken filmde ayrıca ünlü ve başarılı oyuncu Ozan Akbaba da rol alacak. Ünlü yönetmen Hakan Yonat tarafından rejisi yapılacak film için oyuncu seçmeleri devam ederken film özellikle yakın tarihe ışık tutması açısından önem taşıyor. Batı Trakya Türklerinin uğradığı zulmü anlatacak olan ve Doktor Sadık Ahmet özelinde ele alınacak filmin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Taner Rumeli dahil oldu. Ünlü oyuncunun filmde Gümilcine Müftüsü İbrahim Şerif’e hayat vereceği öğrenildi.

Gümilcine Müftüsüne hayat verecek

Hazırlıkları süren ve ağustos ayı başlarında sete çıkması planlanan Hakan Yonat yönetimindeki Doktor Sadık Ahmet filmi için cast çalışmalarında sona yaklaşıldı. MCG Film tarafından hazırlanan film bu sezonun en ilginç ve en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Sinema severler için hazırlanan filmde rol alacak oyuncular ise belirlenmeye başlandı. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Doktor Sadık Ahmet karakteri olarak Turgay Aydın, Doktor Sadık Ahmet’in kayınbiraderi Ali olarak Ozan Akbaba ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif olarak ise Taner Rumeli yer alacak. Film için diğer karakterleri canlandıracak oyuncular için seçmeler ise devam ediyor.

Taner Rumeli Kimdir?

Dizi ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ünlü oyuncu Taner Rumeli, 8 Nisan 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk eğitimi alan Taner Rumeli daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bu güne kadar, Bizim Evin Halleri, Nuri, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Atlılar, İnadına Yaşamak, Analı Oğullu, Unutma Beni, Asla Vazgeçmem, İnadına Aşk, Kalbimin Sultanı, Afili Aşk, Sol Yanım, Baş Belası ve Baba yer almaktadır.

25-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar