Tarkan’dan sürpriz reklam filmi

Tarkan’dan sürpriz reklam filmi
Millilerimizin muhteşem mücadelesinde coşan Tarkan şarkısına devam eder. Teknik ekibimizin muhteşem koordinasyonu ve hakemin işaretiyle şampiyonluğumuz resmen ilan edilir.

Tarkan’ın sosyal medyada çok büyük ilgi gören sürpriz reklam filmi neden bahsediyor? Tarkan bu reklam filmi için kimlerle işbirliği yaptı? Filenin sultanları olarak bilinin A Milli Kadın Voleybol takımımız en son hangi organizasyonda şampiyon oldu? Reklam filminde Tarkan’ın hangi meşhur şarkısı uyarlandı? Tarkan ve filenin sultanları ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar ….

Tarkan’dan sürpriz reklam filmi

Megastar TarkanTrendyol ile işbirliği yaptı. ABD’de Milletler ligi’nde Çin’i 3-1 yenerek şampiyon olan A Mili Kadın Voleybol Takımı ülkemizi sevince boğmuştu. Bu mutluluğa duyarsız kalmayan Tarkan, Trendyol işbirliği ile bir reklam filmi çekti. Filenin sultanları ile çekilen reklam filmine sosyal medyada çok büyük bir ilgi gösterildi.

Kalplerimiz dört nala

Tarkan’ın meşhur şarkısı “Öp” uyarlama yapılarak A Milli Kadın Voleybolcularımız için yeniden uyarlandı. Yeni uyarlama ile şarkı sözleri şöyle oldu; “‘Ben o şelale maçlara. O hilal bayrağa. Ay yıldızlı formaya. Bak bak doyamadık. Kalplerimiz dört nala, siz çıkınca sahaya. Biz bu büyük sevdaya hep birlikte doyamadık. Hep birlikte Milli Takım".

Reklam filmi ne anlatıyor?

Reklam filminde marka gözlükleriyle lüks otomobili içinde Tarkan görünüyor. O sırada etrafta milli takımın şampiyonluğu ile mutluluktan uçan insanlarımız ellerinde bayraklar, üzerlerinde formalar ile sevinçle naralar eşliğinde ilerlemektedir. Ve Türk bayrakları ile insan seli ekranlara geliyor. Ve ülkemizin dört bir tarafından dişçisinden esnafına, ev hanımından çocuğuna herkes Tarkan’a eşlik ediyor.Boğaz eşliğinde ve stadyumda coşkulu seyircilerimizden sonra soyunma odasında Tarkan belirir.Boş koridorlarda malzemecilerin şaşkın bakışlarına maruz kalan ünlü şarkıcıyı gururumuz olan filenin sultanlarıda görünce tebessüm ederler. Tarkan’ın tebessümü ve ardından göz kırpmasıyla maçtan enstantaneler belirir.Seyircilerin arasında millilerimizin muhteşem mücadelesinde coşan Tarkan şarkısına devam eder. Bütün seyircilerin ve teknik ekibimizin muhteşem koordinasyonu ve hakemin işaretiyle şampiyonluğumuz resmiyet kazanır ve ilan edilir. Ve en nihayetinde milli oyuncularımız ile seyircilerimizin coşkuyla selamlaşmasının ardından Türkiye Voleybol Federasyonu ve ana sponsor Trendyol’un adı belirir. Biz de filenin sultanlarını bir kere daha tebrik ederken o muhteşem zaferi unutmayan, unutturmayan megastar Tarkan’a da teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

13-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler