Özkan Uğur İçin Kim Ne Dedi?

Özkan Uğur İçin Kim Ne Dedi?
Müzik dünyası yasta. Ünlü sanatçı Özkan Uğur tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayata veda etti.. Ünlü ismin ardından taziye mesajları yağdı.

Türk Müzik tarihinin en usta isimlerinden olan ve bir dönmeme damgasını vuran isimlerden olan sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. Kanser hastalığıyla mücadele eden ve daha önce bu hastalığı atlatmayı başaran usta sanatçı geçtiğimiz aylarda bu hastalığın yeniden nüksetmesi üzerine tedaviye bir kez daha başlamıştı. Son olarak geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin hayata veda etmesi tüm ülkede büyük üzüntüye sebep olurken toplumun çok farklı kesimlerinden ünlü isim için taziye mesajları yayınlandı. Özkan Uğur’un sevenleri, yakınları ve sanatçılar tarafından yapılan paylaşımlar gündemin ilk sırasına otururken pek çok ünlü isim sanatçı için sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Ünlülerden Taziye Mesajları Yağdı

Müzik camiasının önde gelen isimlerinden biri olan sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. Kanser hastalığı sebebiyle bir süredir yoğun bakımda bulunan ünlü isim ne yazık ki kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Özkan Uğur’un hayatını kaybetmesi sebebiyle pek çok isim taziye mesajları yayınlandı. Bu isimlerden biri olan Tarkan “Ah be Özkan’ın ateş oldun düştün içime. Çok üzüldüm be çok (:(: Nurlar ışıklar içinde uyu gülüşünde, gözünde kalbinin güzelliğini gördüğümüz canımız Özkan’ımız. Yerin dolmayacak. Çok özleneceksin” ifadelerini kullandı. Oyuncu Zafer Ergin ise paylaşımında “Sevgili Özkan’ı kaybettik. O’nunla birçok güzelliği de kaybettik. Nurlar içinde uyusun” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Murat Boz ise mesajında “Yok ki diyecek bir şey, düğümlendi boğazım. Ah be Özkan abi… Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde uyu” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Yeşim Salkım ise paylaşımında “Ah benim canım, güzel partnerim. Eşkıya’mın en güzel anısı şarkılarımın hocası. Sen şimdi gittin mi? Özkan Uğur şahane insan şahane adam seni çok seviyorum çok. Bir gün kavuşacağız hep beraber. Ailene sevdiklerine rabbim sabır versin” ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Taziye Mesajı Yayınladı

Öbür taraftan Özkan Uğur’un hayatını kaybetmesi dolayısıyla Emniyet Genel Müdürlüğü de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Özkan Uğur’un polis üniformalı bir fotoğrafıyla yapılan paylaşımda “Onu hiç unutmayacağız. Müzik ve sinema dünyasının usta ismi Özkan Uğur’u kaybettik. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

09-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar