Tarkan’ın yeni reklamı kısa film tadında

Tarkan’ın yeni reklamı kısa film tadında
Disney Plus'un son reklam filminin yönetmen koltuğunda DUAL olarak isimlendirilen Boran Güney ve Erhan Yürük ikilisi oturuyor

Diney+’ın reklam yüzü megastar Tarkan mı oldu? Tarkan’ın yeni reklam fimi sosyal medyada nasıl bir etki yaptı? Reklam filminin yönetmeni kimdir prpdüksiyonu kime ait? Reklam filmi için ne kadar ücret verildi?Reklam filmi hangi ekip tarafından hazırlandı? Disney+ reklam filmi ve megastar Tarkan ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Tarkan’ın yeni reklamı kısa film tadında

Megastar Tarkan reklam yüzü olduğu dijital platformdaki atılımlarıyla dikkat çeken Disney+’ın son reklam filminde fırtınalar estirdi. Disney+’ın lansman gecesinde yeni reklam filminde ünlü şarkıcı Tarkan seyirciyi farklı ve bambaşka dünyaları keşfetmeye çağırıyor.

Megastar Tarkan Disney+’ın reklam yüzü oldu

Yayın hayatına başlayalı daha 1 yıl bile olmayan Disney+ lansmanında duyurduğu büyük sürpriz ile Megastar Tarkan ile başladığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Reklam filminde Tarkan Disney+ izliyor. İzlediklerinin tesiriyle Tarkan kendini çok farklı sahnelerin içinde hayal ediyor. İzleyicileri Disney+ dünyasında romantik komedi, aksiyon, belgesel, ve bilim kurgulardan oluşan bir yolculuğa çıkıyor.

Reklam filminin yönetmeni Dual

Tarkan’ın başarılı performansıyla izleyenlere “ Disney+ ile bambaşka dünyaları keşfet” diyen reklam filmi ekranlarda dönmeye başladı. Reklam filminin yönetmen koltuğunda DUAL olarak isimlendirilen Boran Güney ve Erhan Yürük ikilisi oturuyor. Prodüksiyonu Public tarafından gerçekleştirilen reklam filmi TBWAIstanbul ve Disney+ ekipleri tarafından hazırlandı. 2022 Haziranında Türkiye pazarına merhaba diyen Disney+ büyük düşündüğünü Tarkan ile anlaşarak bütün Türkiye’ye deklare etmişti.

Tarkan hem oynuyor hem şarkı söylüyor

Birbirinden ilginç içerikleriyle abone sayısını artırmaya ve mevcutları korumaya yönelik attığı adımlar meyvesini veriyor. Sosyal medyada oldukça beğenilen ve rağbet edilen reklam filminde Tarkan hem oynuyor hem de şarkı söylüyor. Aylar öncesinde reklam filmi için Tarkan ile anlaşıldığı Disney+ tarafından duyurulmuştu. Lansman gecesinde marka yüzü olan Tarkan bu sefer de reklam filmiyle büyük ilgi çekti. 15 ünlü isimle anlaşan Disney+ ‘ın reklamı için 15 milyon dolarlık bir paradan bahsediliyor.

Disney+ nedir?

Walt Disney Company’nin bir bölümü tarafından işletilen Amerika merkezli, ücretli seç-izle- video servisidir. Ücreti yaklaşık aylık 65 TL olan servis genellikle Walt Disney Studios’un üstlendiği dizi ve filmlerini içerir.İlk olarak ABD, Kanada ve Hollanda’da 12 Kasım 2019’da faaliyete başladı.

08-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar