Tek Yürek dizisi ne zaman başlıyor?

Tek Yürek dizisi ne zaman başlıyor?
TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi Tek Yürek için geri sayım devam ediyor. Dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte merak edilenler

TRT 1'in Degas Film imzalı projesi Tek Yürek ilk olarak Sıfır Noktası ismiyle gündeme gelmişti. Daha sonra ismi değişen dizinin yayın hayatına başlayacağı gün merak konusu oldu. Umudunu kaybetmiş genç bir grubun yol gösterici bir hocayla karşılaşmalarını konu alan dizi 7 Şubat Perşembe itibariyle her perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizi yayın günü sebebiyle Çarpışma, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Avlu gibi güçlü rakiplere sahip. 

TEK YÜREK OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğuna Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu gençlik dizisi Tek Yürek'in oyuncu kadrosu; Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız, Hakan Salınmış ve Kadriye Kenter gibi ünlü isimlerden oluşuyor.

TEK YÜREK DİZİSİ KONUSU

Kanada'da yaşayan Halit (Tayanç Ayaydın) buz hokeyi koçluğu yapmaktadır. Eşi vefat ettikten sonra kızı Deniz ve oğlu Rüzgarla bir başına kalmıştır. Takımda oyuncusuyla yaşadığı bir olaydan sonra buradaki kariyerine son verilmiştir. Bunun üzerine çocuklarıyla birlikte İstanbula, babasından kalma evine geri döner. Oturduğu semtin belediye başkanıyla tesadüfen tanışır ve başkan spor yapmayı destekleyen girişimci bir kişidir. Yıllar önce bir buz pisti kurmuş ve halkın hizmetine sunmuştur. Fakat Halit Hocanın gelmesiyle buz pisti çok daha büyük işlere kapı aralayacaktır. Halit zoru seven biridir ve buz hokeyinden bir haber olan mahallenin delikanlılarından bir takım oluşturmaya karar verir. Takım, mahallenin lideri Yiğit namı diğer 'Hercai', Yusuf 'Arabulucu', Oğuzhan 'Becerikli', Akif 'Çocuk kalpli', mahallenin kötü adamı Sait'in naif oğlu Umut ve Mazlum'dan oluşur.

Gün gelecek şampiyonluğa gidecek olan bu takımın umutları koçları sayesinde yeniden yeşerecektir.

 

Heyecanla beklenen yeni gençlik dizisi Tek Yürek 7 Şubat Perşembe akşamı TRT1'de.

30-01-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar