TRT’nin Sevilen Dizisi Reytingler Nedeniyle Yayından Kaldırıldı!

TRT’nin Sevilen Dizisi Reytingler Nedeniyle Yayından Kaldırıldı!
TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşan ve yaz sezonunda yayınlanmasına karar verilen Tek Yürek Dizisi sürpriz bir şekilde yayından kaldırıldı. İşte detaylar!

Dizi sektörü yaz sezonuna girdi, artık final yapanlar değil yeni başlayacaklar, hikayesinde, oyuncu kadrosunda değişiklik yapacaklar konuşulacak derken reyting tırpanı yapım şirketlerinin ve yayıncı kanalların Eylül yayın dönemi için sıkı çalıştığı bir zamanda ben hala buradayım ve istediğimi yayında tutarım istemediğimi yayından kaldırırım dercesine harekete geçti. Harekete geçti ve hiç beklenmeyen bir yerden, seyircinin ve dizi sektörünün ummadığı bir noktadan geldi haber. Özel kanalların aksine yayına koyduğu dizilerde sonuna kadar direnen ve yayından kaldırmamak için elinden geleni yapan kamu kanalı TRT reytingler nedeniyle bir dizinin yayınına son verme kararı aldı. Kanal daha önce yaz sezonunda da yayınlanmasına karar verdiği Tek Yürek Dizisi için flaş bir karar aldı. Detayları Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Tek Yürek Reyting Kurbanı Oldu!

TRT 1’in Degas Film İmzalı dizisi Tek Yürek geçtiğimiz sezonun ortalarında ekrana gelmiş ve seyirciye merhaba demişti. Yapımcılığını Ahmet Kayımtu’nun üstlendiği, Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar gibi oyuncuların rol aldığı Tek Yürek yayınlandığı günden itibaren her bölümünde reytinglerle mücadele etti. Dizi adeta bu güne kadar zar zor gelebildi. Kimi zaman TRT Tek Yürek’i yayından kaldıracak gibi söylentiler çıksa da inatla ekrana tutunmayı başardı. TRT’de dizinin yaz sezonunda da devam ederek kendini ispatlamasını ve tabir yerinde olacaksa kendine bir hedef kitle oluşturmasını istedi ve yaz sezonunda yayına devam ettirme kararı aldı. Ancak TRT ve Tek Yürek için sonuç beklenen gibi olmadı ve dizinin yaz sezonunda da reytingler yönünden yüzü gülmedi. Bu duruma daha fazla devam etmek istemeyen yayıncı kanal da artık dizinin final yapmasına karar verdi.

Tek Yürek Final Bölümü İle Geliyor!

TRT 1’in makûs talihli dizisi Tek Yürek uzun çabalar ve uğraşılarının sonunda ne yazık ki beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı ve yayından kaldırılmasına karar verildi. Dizi yaz sezonunda TRT’de ekranlara gelmeye devam etmişti. Ancak bu durum fazla uzun sürmedi ve 21. Bölümden sonra TRT dizinin reytinglerini gerekçe göstererek 22. Bölümle birlikte final yapmasına karar verdi. Degas Film tarafından hazırlanan Tek yürek böylece yayınlanacağı 22. Bölümle birlikte final yapacak.

05-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler