Tek Yürek neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Tek Yürek neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
7 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle yayınlanması beklenen Tek Yürek neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Degas Film tarafından TRT 1 için yapılan Tek Yürek Dizisi’nin 7 Mart Perşembe akşamı yayınlanmayacağı belirtildi. TRT 1’in başarılı yapımlarından olan ve bu sezon yayına başlayan dizinin şu ana kadar 4 bölüm yayınlandı. 7 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak 5. Bölümün neden yayınlanmayacağı seyirci tarafından merak edildi. Canli Tv takipçileri için Tek Yürek Dizisi’nin neden yayınlanmayacağını ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırdık.

7 MART PERŞEMBE TEK YÜREK NEDEN YOK?

7 Mart Perşembe akşamı yayınlanması gereken Tek Yürek dizisi TRT 1 yayın akışında yer almadı. Bunun sebebinin ise üç ayların başlangıcı olması dolayısıyla kanalın 7 Mart Perşembe akşamı Regaip Kandili özel Programını yayınlayacak olması. Üç ayların başlangıcı sayılan Regaip Kandilinin Tek Yürek Dizisi’nin yayın gününe denk gelmesi dolayısıyla dizinin yayın akışında olmadığı bir sonraki hafta beşinci bölümüyle ekranlara geri döneceği açıklandı. Diziyi heyecanla takip edenlerin bir haftalık aradan sonra Tek Yürek Dizisi’ne yeniden kavuşacakları belirtildi.

TEK YÜREK KONUSU

Perşembe akşamları TRT 1’de ekranlara gelen ve Degas Film tarafından yapılan Tek Yürek Dizisinin senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Nezahat Coşkun üstlenmiş durumda. Dizinin hikayesi gerçek bir olaydan yola çıkılarak senaryolaştırılmış. Tek Yürek Dizisi Kanada’dan Türkiye’ye dönen Buz Hokeyi hocası Halit ve sokaklarda yaşayan gençlerin büyük mücadelesini ve sıfır noktasından zirveye varan hikayelerini konu alıyor. İlk dört bölümünde seyircinin beğenisini toplayan dizi özellikle genç kitle tarafından sıkı takip ediliyor.

TEK YÜREK OYUNCU KADROSU

Tek Yürek dizisi çoğunlukla gençlerin ağırlıkta olduğu bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizinin oyuncuları arasında Survivor yarışmasında yıldızı parlayan Hilmicem İntepe’nin yanı sıra Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız ve Hakan Salınmış ile Kadriye Kenter gibi isimler yer alıyor. 
Her bölüm merakla beklenen dizinin 7 Mart Perşembe akşamı yayınlanmayacak olması seyirci tarafından merak edildi. TRT 1 yayın akışında Tek Yürek Dizisinin yerine başka bir yayının olması ise tüm soruların cevabı oldu. 

07-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar