Tek Yürek yeni sezonda devam edecek mi? Final tarihi ne zaman?

Tek Yürek yeni sezonda devam edecek mi? Final tarihi ne zaman?
TRT 1'de yayınlanan Tek Yürek dizisinin 30 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanacak 16. bölümüyle birlikte sezon finali mi yoksa final mi yapacağı merak ediliyor.

TRT 1’in sezon ortasında ekranlara getirmeye başladığı Tek Yürek dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Yoksa Tek Yürek final mi yapacak? Dizinin izleyicileri bu sorulara cevap arıyor ve hepsi merak içinde… Bildiğiniz gibi Tek Yürek ilk bölümünden itibaren 3 reytingi anca alabilen bir dizi. TRT dizileri arasında en az reytingi Tek Yürek alıyor. Peki, TRT en düşük reytingli dizisini bu sezon bitirecek mi, yoksa devam mı ettirecek? Ayrıntılar haberimizde…

Tek Yürek yeni sezonda devam edecek mi?

Yapımcılığını Degas Filmin yaptığı Tek Yürek TRT gibi devlet kanalında yayınlandığı gibi Gönülden Belediyecilik konsepti ile gençleri koruma ve topluma kazandırma projesi olarak da görülüyor. Tek Yürek’in bir bölümünü bile izlediyseniz anlayabileceğiniz gibi sokaktan toplanan sorunlu gençlerin kazandığı buz hokeyi Avrupa Şampiyonluğu hikaye ediniyor. Böyle bir hikayenin günümüzde devlet televizyonunda olması oldukça önemlidir. Bunun için düşük reytingine rağmen bir devlet kanalı olarak TRT Tek Yürek ile gelecek sezon da devam edebilir. Aldığımız kulis bilgilerine göre Tek Yürek dizisi 16. Bölümüyle 30 Mayıs 2019 Perşembe günü sezon finali yapacak. Dizi izleyicilerini 3 ay bekletmeden bir ay sonra tekrar ekranlara gelecek. Alınan bilgilere göre Tek Yürek dizisinin 2019 yaz sezonunda alacağı başarıya göre gelecek sezon devam edip etmeyeceği belirlenecek. Trt dizilerinin en az 2 sezon devam ettiğini düşünürsek de Tek Yürek dizisinin de 2019-2020 sezonunda TRT ekranlarında olması bizi şaşırtmaz.

Tek Yürek 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Düşük reytingli dizilerin kaderi budur. Seyirci sezon bitmeden dizisinin gelecek sezon olup olmadığını merak eder. Şimdi gelelim Tek Yürek 11. Bölüme… Evet, Tek Yürek 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bu fragmana göre hikâyede heyecan ve dram artıyor. Takımın tam kazanmaya alışacağı ve başaracağı noktada Oğuzhan’ın rahatsızlığı Halit’i şok eder. Bu rahatsızlığı takım arkadaşlarına da bildirir. Doktor ise bu çocukların bunun da üstesinden gelebileceğine inanmaktadır. Oğuzhan psikolojik olarak yıkılır, tam toplumda kendini bir birey olarak görmeye başladığı anda bu hastalık yakasına yapışmıştır. Ölmek istemediğini söyler hocasına. Peki, Oğuzhan ölüm kalım maçını kazanabilecek midir?

Tek Yürek’i bu heyecanlı bölümünü canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

22-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar