Temizlik Benim İşim 11 Ekim Cuma kim elendi?

Temizlik Benim İşim 11 Ekim Cuma kim elendi?
Temizlik Benim İşim yarışmasında haftanın birincisi kadar sonuncusu da merak ediliyor Haftalar ilerledikçe temponun giderek arttığı Temizlik Benim İşim 11 Ekim Cuma kim elendi?

Yarışma programlarının en temiz olanı Temizlik Benim İşim hafta içi her gün yayınlanıyor. Dolayısıyla her Cuma günü haftanın birincisi ve sonuncusu seçiliyor. Kazanan büyük ödül 10 bin liraya hak kazanırken sonuncu olan yarışmacı eleniyor. Temizlik Benim İşim yarışmasında haftanın birincisi kadar sonuncusu da merak ediliyor Haftalar ilerledikçe temponun giderek arttığı Temizlik Benim İşim 11 Ekim Cuma kim elendi, diye merak ediyorsanız haberimizden takip edebilirsiniz. İşte detaylar.

Temizlik Benim İşim 11 Ekim Cuma kim elendi?

Kadir Ezildi’nin sunumuyla Fox Tv’de ekrana gelen Temizlik Benim İşim yarışması yeni hafta finaliyle heyecana yol açtı. Diğer yarışma programlarına göre farklı bir formatla ekranlarda olan Temizlik Benim İşim yarışmasında en iyi temizliği yapmayı başaran yarışmacı helalinden 10 bin TL’lik ödülün sahibi oluyor. Bilindiği gibi yarışmaya katılan isimlerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta, temizlik yapılacak evlerin çok kirli olmasıdır.

Hafta içi 5 gün boyunca birbirinden farklı evleri temizleyen yarışmacılar aynı zamanda birbirlerine puan vererek preformansına göre değerlendiriyorlar.Her Cuma olduğu gibi 11 Ekim Cuma günü Temizlik Benim İşim programında hem günlük hem de haftalık değerlendirmeler yapıldı, puanlar verildi. Bugün bu değerlendirmeler akabinde kimin birinci olduğu ve kimin yarışmaya elveda dediği belli oldu. Her zaman olduğu gibi kimin kazandığını ve kimin elendiğini yarışmanın sunucusu Kadir Ezildi açıkladı. Birbirinden ilginç temizlik mücadelesinde kazanan ve elenen isimler belli oldu.

Ve yarışmaya veda eden isim…

Son gün yani bugün Semra’nın yarıştığı Temizlik Benim İşim yarışmasında diğer yarışmacılar Semra’yı değerlendirerek puanlarını verdiler. Sonrasında Semra’nın puanının ardından yarışmanın sunucusu Kadir Ezildi de puanını verdi ve böylece genel tablo ortaya çıktı. Tablo sonucu 15 puan toplayabilen Elif yarışmaya veda etti.

Temizlik Benim İşim’in bu haftaki finalinde yarışmacılar Semra’ya verdiği puanların akabinde haftanın finalini beklemeye başladı. Elbetteki yarışmada yarışmanın son gününde verilen puanlar sonucun belirlenmesinde etkili oluyor. Şimdi yarışmacıların son gün olan bugün yani 11 Ekim Cuma günü Semra’ya verdiği puanlara bir göz atalım.

Son Gün Puanlamalar

Semra, Elif’ten 2 puanı kaptı.

Semra, Mehtap’tan 2 puan aldı.

Oğuzhan ise Semra’ya 2 puan verdi.

Puanı merak edilen Melike ise Semra’ya tam 3 puan verdi.

Haftanın birincisi kim oldu?

Temizlik Benim İşim’de hafta boyu verilen puanlardan sonra sıralama tablosu aşağıdaki gibi oluştu.

Toplamda 15 puana ulaşan Elif haftanın beşincisi oldu ve yarışmaya veda etti.

16 puan alarak üçüncü olan iki yarışmacı Mehtap ve Semra elenmekten kurtuldular.

Haftanın birincisi olan Melike 10 bin liranın sahibi oldu. Canlıtv olarak kendisini kutluyor, başarılarınnı devamını diliyoruz.

12-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar