Temizlik Benim İşim’in Sunucusu Kadir Ezildi Yeni Programa Başlıyor

Temizlik Benim İşim’in Sunucusu Kadir Ezildi Yeni Programa Başlıyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve final yaparak ekranlara veda eden Temizlik Benim İşim’in başarılı sunucusu Kadir Ezildi yeni programıyla ekrana gelecek.

Ekranların sevilen sunucularından biri olan ve son olarak Fox Tv ekranlarında Temizlik Benim İşim adlı yarışma programıyla Fox Tv seyirciyle buluşan Kadir Ezildi bugünlerde yeni programı için çalışıyor. 2019’dan itibaren yayında olan ve hafta içi her gün yayınlanan Temizlik Benim İşim adlı programla Fox Tv seyircisinin kalbinde yer enden ve reytinglerde de kanalının yüzünü güldüren ünlü isim programın final yapmasıyla birlikte yeni bir formatta program için aynı yapım şirketiyle çalışmaya başlamıştı. Yine hafta içi her gün ekrana gelecek ve bu sefer sadece temizlik değil daha geniş konseptte bir formata sahip olacak olan En Hamarat Benim adlı programa başlayan Kadir Ezildi yine Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Programın Ağustos ayında ekrana gelmesi beklenirken kanalın internet sitesinden program için başvurular alınmaya başlandı.  

En Hamarat Benim

Fox Tv ekranlarında iki sezondur ekrana gelen ve hafta içi her gün yayınlanan Temizlik Benim İşim ile seyirciyi kendisine bağlayan ve iyi bir reyting ortalaması tutturan Kadir Ezildi bu günlerde yeni programı için ter döküyor. Temizlik Benim İşim’e göre daha geniş bir yelpazede seyirciyle buluşacak olan En Hamarat Benim adlı program yine hafta içi her gün ekrana gelecek ve yine yarışma formatında olacak. Her gün bir yarışmacının yer alacağı programda yarışmacılar temizlik, ikram ve ağırlama gibi kriterlerde puana tabi tutulacak ve evlerine gelen misafirleri ağırlayacaklar. Programda yine yarışmacıların birbirini puanlaması ve sunucunun da bu puanlamaya dahil olmasıyla en iyi temizliği, en iyi ikramı ve en iyi ağırlamayı yapan yarışmacı haftanın birincisi olacak ve büyük ödülü kazanacak. Aksiyonu da içinde barındıran program oldukça enerjik olması bekleniyor. Programın yakın zamanda ekranlara gelecek.

Kadir Ezildi Kimdir?

Ekranların başarılı ve sevilen sunucularından biri olan ve Temizlik Benim İşim adlı programla kendini seyirciye sevdiren ünlü sunucu Kadir Ezildi 19 Mart 1995 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Kadir Ezildi daha sonra özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmaya başlamıştır. Her zaman temizliğe ilgi duyan ve bu ilgisini her fırsatta ortaya koyan Kadir Ezildi daha sonra televizyonla tanışmış ve ekrana çıkmaya başlamıştır. İlk olarak başka bir kanalda yine temizlik üzerine program yapan kadir Ezildi 2019 yılında Fox Tv’ye geçmiştir. Temizliğe takıntı denecek kadar meraklı olan sunucu seyirci tarafından çok sevilmektedir.

19-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar