Tepkilerin ardından Survivor'da o kural değişti!

Tepkilerin ardından Survivor'da o kural değişti!
TV8 ekranların nefes nefese izlenen yarışması Survivor'a yeni kural geldi. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı bu yeni kuralı Survivor yarışmacılarına işte böyle açıkladı..

Soluk soluğa bir mücadelenin yaşandığı Survivor Türkiye - Yunanistan'da her gün yeni olaylar yaşanıyor. Her hafta düzenlenen araba oyunu ile yarışmacılarının çoğu araba sahibi oldu. Hatta bazı yarışmacılara bir değil tam iki tane araba kazandı. Hal böyle olunca izleyiciler bu duruma tepkisini gösterdi. Survivor yarışmacılarından Hikmet'in araba oyunlarını kazanması sosyal medya üzerinde büyük tepki topladı. Yapımcısı ve sunucusu olduğu Acun Ilıcalı izleyici tarafından gelen şikayetlere sessiz kalmadı. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan'ın 64. bölümünde Acun Ilıcalı bu durum ile ilgili aldığı kararı açıkladı. Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasında belirlenen yeni kural ne? Hikmet bu duruma çok üzülecek.

SURVİVOR'DA YENİ KURAL

Televizyon dünyasının başarıları ile tanınmış sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye - Yunanistan 64. bölümünde yeni bir kural açıkladı. Acun Ilıcalı, "Hikmet'in (Tuğsuz) ikinci arabayı kazanmasından sonra seyircilerimizden talep geldi. 'Araba kazananlar varken, kazanamayanların bu oyundan mağlup çıkması bizi üzüyor.' dediler." açıklamasında bulundu. Bunun ile birlikte Survivor Türkiye - Yunanistan sunucusu Acun Ilıcalı, "Hikmet'e teşekkür ediyoruz. Bundan sonra araba kazananlar, araba oyununu oynamayacak. Onlar için kötü bir haber" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı bu açıklaması ile Hikmet Tuğsuz'un bir daha araba oyunu yarışmalarında yer almayacağını belirtti. Bu yeni kurala araba kazanamayanlar sevinirken, araba kazananlar ise üzüldü. Bakalım bir daha ki araba yarışı ödülünü kim kazanacak?

SON ARABAYI KİM KAZANDI?

29 Nisan 2019 tarihinde yayınlanan Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasında Siyah ve Beyaz takım araba ödülü için kıyasıya bir mücadelenin içine girdiler. Nefes nefese oynanan oyunda Beyaz takım, rakibi Siyah takıma 10-2 fark atarak kazanan oldu. Final oyununa Hikmet ve Okay kaldı. Ve Hikmet soruları art arda bilerek arabayı kazandı. 
 

09-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler