Terzi 2 Mayıs’ta Netflix’te

Terzi 2 Mayıs’ta Netflix’te
OGM Yapım tarafından hazırlanan ve uzun süredir üzerinde çalışılan Çağatay Ulusoy'lu Terzi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi Netflix'te 2 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayacak.

Uzun süredir dizi sektörünün gündeminde olan ve ilk olarak Tv 8 ardından Star Tv ile adı anılan ve hazırlıkları bu kanallarla anılmaya başladığından itibaren başlayan Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Terzi dizisi son olarak internet yayın platformu Netflix ile anlaşmaya varmış ve hazırlıklar hızlanmıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve OGM Pictures tarafından hazırlanan yapımcılığını Onur Güvenatam’ın yaptığı yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın yer aldığı dizinin çekimleri tamamlandı ve dizi yayıncı platform olan Netflix’te seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı dizi şu sıralar sektörde en çok konuşulan ve seyirci tarafından da en çok merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. Netflix’te yayınlanacak ve uzun süredir yayın tarihi beklenen dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu ve dizi 2 Mayıs günü Netflix’te seyirciyle buluşacak.

2 Mayıs’ta Başlıyor

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ve bir terzi olan Peyami karakterini canlandırdığı Terzi dizisi için geri sayım başladı. Uzun süredir hazırlık ve çekimleri devam eden ve başlayıp başlamayacağı yılan hikayesine dönen dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yayın tarihi 2 Mayıs olarak belirlendi. İlk sezon çekimleri tamamlanan ve artık seyirciyle buluşmak için gün sayan dizinin yayınlanan fragmanlar da oldukça beğenildi ve dizinin merak edilmesini tetikledi. Netflix için de büyük bir abone sayısı anlamına gelen dizinin ilk bölümü 2 Mayıs günü seyirciyle buluşacak.

Terzi Oyuncuları

OGM tarafından hazırlanan Terzi dizisi yayın için hazır. Dizide, Terzi Peyami en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik bir şekilde hayatına girince Peyami’nin sırlarla dolu hayatına bir sır daha eklenecektir. Dizinin oyuncu kadrosunda, Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan, Lila Güürman, Vedat Erincin, Celile Toyon, Engin Şenkan ve Evrim Alasya yer alıyor. Dizinin ilk bölümü 2 Mayıs günü internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak.

26-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar