Teşkilat 22. Bölüm İzle!

Teşkilat 22. Bölüm İzle!
Ariel’in bertaraf edilmesiyle Şirket’in gözünden düşen Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak ister. Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam Yağmur'u kaçırır.

Vatanları için canlarını feda etmekten çekinmeyen yedi istihbaratçının insanüstü çabalarını  TRT1 ekranlarına taşıyan Teşkilat 22. bölümüyle 14 Kasım Pazar akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Pazar akşamlarının tartışmasız lideri Teşkilat 22. yeni bölümünde Ariel’in alınmasıyla gözden düşen ve Şirket’le arası açılan Yıldırım, intikam almak için harekete geçer. Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adamı takibe alan ekip, büyük planın ne olduğunu çözmeye çalışır. Yağmur’un kaçırılmasına enel olamayan ekip, harekete geçer lakin dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakırken kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak isteyen Pınar'ın öğrendiği gerçek büyük bir tehdide yol açar. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklifin  karargahta büyük bir yankı uyandırdığı Teşkilat 22. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 22. Bölüm İzle!

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu milli istihbarat dizisi Teşkilat, Timur Savcı - Burak Sağyaşar ikilisinin yapımcılığında her pazar TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.14 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek 22. Yeni bölümünde gerilim ve heyecan hız kesmiyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler’in başrollerini paylaştığı dizide ayrıca, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya gibi usta oyuncular da yer alıyor.

İşbirlikçiler etkisiz hale geliyor

Ariel’in bertaraf edilmesi sonucu zor duruma düşen Yıldırım, Şirket’in gözünden düşmüştür.  Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için yanıp tutuşmaktadır. Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adamı takibe alan Ekip, kurgulanan planı çözmeye çalışır. 

Yağmur kaçırılıyor

Adam aslında Yağmur’un peşindedir ve onca tedbire rağmen Yağmur kaçırılır. Ekip kenetlenir ve çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakırken Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak isteyen Pınar, Çetin’e gider ve yıkılır. Öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarmıştır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklifin yer aldığı Teşkilat 22. son bölümü 14 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar