Ceren Moray Erken Final Yapan Yalancılar ve Mumları Hakkında Konuştu

Ceren Moray Erken Final Yapan Yalancılar ve Mumları Hakkında Konuştu
Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve ancak 5. Bölümde erken final yapan Yalancılar ve Mumları’nın usta oyuncusu Ceren Moray dizinin final yapmasıyla ilgili konuştu!

Bu sezon ekranlara gelmeye başlayan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan uyarlama dizi Yalancılar ve Mumları kanalın iddialı yapımları arasında yer alıyordu. İddialı oyuncu kadrosu ve konusuyla Med yapım tarafından hazırlanan Yalancılar ve Mumları ekrana geldiği ilk bölümlerde her ne kadar iyi bir reyting alamasa da yine de yapım şirketi ve kanal umudunu korudu. Ancak ne yazık ki reytinglerin iyi gelmemesi dizinin de yayın gününün değişmesine ve Pazar akşamına alınmasına sebep oldu. Daha önce aynı Pazar gününde Uzak Şehrin Masalı adlı dizisi erken final yapan Fox Tv Yalancılar ve Mumları’nı Pazar günü denemeye karar verdi. Ancak ne yazık ki Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin başına gelen erken final Yalancılar ve Mumları’nın da başına geldi ve kanal reyting almaması sebebiyle dizinin erken final yapmasına karar verdi ve dizi 5. Bölümde ekranlara veda etti. Dizinin başrolünde oynayan usta oyuncu Ceren Moray dizinin final yapmasına üzüldüklerini açıkladı.

Senaryoyu Aylarca Okudum

Başarılı ve usta oyuncu Ceren Moray erken final yapmak zorunda kalan Yalancılar ve Mumları’nın bitmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Fransız eşi Nico Braun’la birlikte Bebek’te magazin muhabirlerince görüntülenen usta isim sorulan sorular üzerine Yalancılar ve Mumları adlı diziyle ilişkin açıklama yaptı. Ceren Moray dizinin 5. Bölümde final yapmasına üzüldüğünü belirterek “bizim için de çok erken bir final oldu, tüm ekip olarak şok olduk. Seyirci daha farklı bir iş istedi galiba, bu sene böyle olsun. Senaryoyu doğum sancısı gibi aylarca okudum ve çalıştım, erken bitmesine çok üzüldüm” ifadelerini kullandı. Oyuncu kadrosunda Ceren Moray, Elçin Sangu, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz’ın rol aldığı dizi yabancı bir diziden uyarlanmıştı. Büyük umutlarla ekrana gelen dizi 5. Bölümde erken final yapmak zorunda kalmıştı.

Ceren Moray Kimdir?

Usta ve başarılı oyuncu Ceren Moray 5 Haziran 1985 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan usta oyuncu küçük yaşlardan itibaren tiyatro eğitimi almıştır. İlk kez seyirciyle Serseri Aşıklar adlı yapımla buluşan oyuncunun rol aldığı son yapım Yalancılar ve Mumları adlı dizi olmuştur. Usta oyuncu özellikle Avlu adlı yapımla büyük kitleler tarafından tanınmış ve sevilmiştir. Usta oyunu Ceren Moray ayrıca pek çok sinema filminde de rol almıştır.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar