Arka Sokaklar’ın Yıldızı Camdaki Kız’ın Kadrosuna Katıldı

Arka Sokaklar’ın Yıldızı Camdaki Kız’ın Kadrosuna Katıldı
Arka Sokaklar’da uzun yıllar Zeliş karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Yüsra Geyik, Zeliha karakteriyle Camdaki Kız dizisine katıldı.

Uzun yıllar boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar’da Zeliha karakteriyle rol alan ve tabir yerinde ise bu sette büyüyen güzel ve ünlü oyuncu Yüsra Geyik geçen sezon veda ettiği fenomen dizi Arka Sokaklar’ın ardından başka bir yapımda rol almamıştı. Güzel oyuncu setlere verdiği arayı sonunda sonlandırma kararı aldı ve iki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımı Camdaki Kız’ın kadrosuna katıldı. Henüz çocuk yaştayken Arka Sokaklar’ın kadrosuna katılan ve burada komiser Hüsnü Çoban’ın kızı olan ve yıllar içinde büyüyen ve son olarak muhabir olan Zeliha karakterini başarıyla canlandıran Yüsra Geyik geçen sezon sonunda diziye veda etmiş ve ardından da setlere ara vererek dinlenmeye çekilmişti. Yüsra Geyik sonunda ara verdiği setlere geri dönmeye karar verdi.

Arka Sokaklar’ın Zeliha’sı Camdaki Kız’ın Zeliha’sı Oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve uzun yılardır devam eden Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna henüz küçük yaşlarda katılan ve yıllar içinde adeta Arka Sokaklar setinde büyüyen ve burada oyunculuğunu üst seviyelere çıkaran güzel oyuncu Yüsra Geyik geçen sezonun sonunda diziye veda etmişti. Arka Sokaklar’da Zeliha karakterini canlandıran güzel oyuncu ara verdiği setlere tekrar Zeliha karakteriyle dönüyor. Son olarak Arka Sokaklar’da Zeliha olan ünlü isim şimdide Camdaki Kız’da Zeliha karakterini canlandıracak. Camdaki Kız’da rol alacak Yüsra Geyik dizide annesi hasta olan ve hemşirelik yapan genç bir kız olan Zeliha’yı canlandıracak. Ancak Zeliha’nın dizide zamanla ikinci bir kişiliği olduğu ortaya çıkacak. Yüsra Geyik’in önümüzdeki bölümden itibaren Camdaki Kız’da rol alacağı öğrenildi.

Yüsra Geyik Kimdir?

Seyircinin Arka Sokaklar’ın Zelişi olarak tanıdığı genç ve güzel oyuncu Yüsra Geyik 21 Haziran 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel oyuncu henüz 13 yaşındayken setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Hayat Bilgisi adlı dizide rol almış ve ardından da Arka Sokaklar’a transfer olmuştur. Uzun yıllar arka Sokaklar’da oynayan güzel oyuncu ayrıca pek çok sinema filminde rol almıştır.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar