Teşkilat 29. Bölüm İzle!

Teşkilat 29. Bölüm İzle!
Yeni yılın ilk bölümü olan Teşkilat 29. bölümünde de yüksek gerilim ve heyecanlı tempo hız kesmiyor.Yıldırım, şirketin hava sahasını almak için Berlin'e gider. Ekip peşine düşer.

TRT 1'in pazar akşamlarına ambargo koyan dizisi Teşkilat, 2022 Yılbaşı nedeniyle ara verdiği yayınına bu akşam devam ediyor. İkinci sezonunda da reytinglere ambargo koyan Milli İstihbarat dizisi Teşkilat 29. yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar akşamı heyecan ve aksiyonla izleyicisiyle buluşuyor. Pazar akşamlarının tartışmasız lideri Teşkilat 29. son bölümünde Ekip, şirketin hava sahasını almak için Berlin'e giden Yıldırım'ın peşine düşüyor. 11 ton uyuşturucunun kıran kırana pazarlığının yapıldığı Kartel'e sızan Serdar, Pınar ve Hakkı başarıya ulaşabilecek mi? Kartel'in adamları olarak şebekenin içine sızan ekip, pazarlık yapılırken çatışmanın ortasında kalıyor. Duyulan kurşun sesi kime ait? Testere lakaplı şebeke çetesiyle baronların çatışmasının yer aldığı Teşkilat 29. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 29. Bölüm İzle!

Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği, Timur Savcı - Burak Sağyaşar ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Milli Istihbarat dizisi Teşkilat pazar akşamları TRT 1 ekranlarındaki serüvenine 2. sezonda da devam ediyor. Yeni yılın ilk bölümü olan Teşkilat 29. bölümünde de yüksek gerilim ve heyecanlı tempo hız kesmiyor. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, ve Ezgi Şenler’in başrollerini paylaştığı dizide Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya gibi usta isimler de yer alıyor.

Özgürlük insanın içindedir

Yılbaşı haftası nedeniyle yayınına ara veren Teşkilat 29. bölümü 9 Ocak Pazar akşamı TRT1 ekranlarına geliyor. Sadık'ın " Özgürlük insanın içindedir, bazen içerde özgürsündür dışarıda hapis" sözünün damga vurduğu Teşkilat 29. Bölümde Yıldırım, şirketin hava sahasını almak için Berlin'e gider. Ekip peşine düşer. Yıldırım ile pazarlık yapan Kartel'in adamları olarak Serdar, Hakkı Dayı ve Pınar; şebekeye sızar. 11 ton uyuşturucunun el değiştirmesi için yapılan pazarlığa katılan Ekip, tam pazarlık yapılırken çatışmanın ortasında kalır. Testere lakaplı İgor'un adamlarıyla girilen çatışmada duyulan kurşun sesiyle Zehra dehşete düşer. Ancak kimin vurulduğu belli değildir.

Serdar intikamını alabilecek mi?

Testere lakaplı İgor'un şebekesine sızan Serdar, 11 tonluk uyuşturcuyu imha ederek Yıldırım'dan intikam almak için plan yapar. İki şebekeyi birbirine düşürmeyi başaran Ekip, girdiği sıcak çatışmadan kurutulabilecek mi? Serdar, Pınar ve Hakkı Dayı şebekeden istediklerini alabilecekler mi? Hepsi ve daha fazlası Teşkilat 29. son bölümü 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar