Teşkilat 31. bölüm izle

Teşkilat 31. bölüm izle
Teşkilat 31. bölüm izle: TRT 1'den ekrana gelen Teşkilat son bölüm, tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar.

Teşkilat 31. bölüm izle: TRT 1 tarafından ekranlara taşınan Teşkilat dizisi son bölüm için arama motorlarında aramalar yapan seyirciler online olarak hangi adresten izleyebileceklerini araştırıyor. Aksiyon dolu anlarıyla seyircisini hop oturup kop kaldırıyor. 23 Ocak Pazar günü ekrana gelen bölüm de bir o kadar heyecan içeriyor. Bu bölümü tek parça ve full HD olarak Canlı TV adresinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Severek izlenen dizinin ekrana gelecek olan yeni bölümünü hemen izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Yeni bölüm ile ilgili her türlü detay da bu sayfada sizlerle.

Teşkilat 31. bölüm izle

TRT 1'den ekrana gelen TIMS & B Pictures imzalı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Eğin, Ahmet Uğur Say, Yavuz Bingöl, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Burak Arlıer üstleniyor. Her Pazar akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümünü fazlasıyla kişi merak ediyor. Milyonlarca kişi televizyon başında canlı olarak izlerken bir o kadar kişi de ekrana geldikten sonra online olarak izlemeyi tercih edecek. Siz de diziyi internet üzerinden izlemek isteyen kalabalıktansanız bu sayfa üzerinden yeni bölüme tek tıkla ulaşabilirsiniz. Teşkilat yeni bölümünü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Teşkilat 31. bölüm özeti

Ekibin içine sızan köstebek ekibin en önem verdiği olaydır. Kim olduğunu araştırmak için çaba sarf etseler de şimdilik herhangi bir aşama kaydedilemez. Bununla uğraşırken bir de siber saldırı gelir. Halit ise kızıyla ilgili gerçeklerin peşine düşer. Tövbekar ve Halit Başkan tehlikelerle bezeli bir yolculuğa çıkarlar. Halit ve Yıldırım için yolculuk bir milada dönüşürken her şey bir anda birbirine girer. Serdar ve Zehra, operasyona tüm hızıyla devam etmektedir. Paris'te devam etmekte olan operasyon ikili için duygusal bir sınavdır ayrıca. Herkes gelen yeni bir saldırı haberiyle şoka uğrar. Ekip üyeleri ve onların aileleri dahil olmak üzere herkes tehdit altındadır.

23-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler