Teşkilat 32. bölüm izle

Teşkilat 32. bölüm izle
Teşkilat 32. bölüm izle: Yeni bölüm için "Teşkilat son bölüm izle" şeklinde aramalar yapan seyircilerdenseniz bu adresten tek parça ve full HD izleyebilirsiniz.

Teşkilat 32. bölüm izle: Yeni bölüm izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. "Teşkilat son bölüm izle" aramaları yine milyonlarca kişi tarafından yapılıyor. İstanbul'dan Paris'e kadar uzanan Türk istihbaratı için büyük önem taşıyan operasyonda, ekip üyeleri yine kendilerini büyük bir tehlikenin içine atacaklar. Öte yandan Serdar ve Zehra arasındaki duygusal anlar da bölüme damgasını vuruyor. TRT 1 ekranlarının TIMS&B Production imzalı dizisinin 30 Ocak Pazar akşamı ekrana gelen bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Yayınlanan bölümle ilgili önemli bilgileri de bu sayfada basitçe görüntüleyebilirsiniz.

Teşkilat 32. bölüm izle

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunu Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Eğin, Ahmet Uğur Say, Yavuz Bingöl, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav oluşturuyor. Burak Arlıer yönetmenliğinde her Pazar akşamı izleyici karşısına çıkan dizi reytingleriyle günün en çok izlenen iki dizisinden biri olmayı başarıyor. Televizyondaki rakamların yanında unutmamak gerek ki diziyi online olarak izleyen milyonlar da var. Bu izleyenler ise diziyi en kolay ve en kaliteli olarak hangi adres üzerinden izleyebileceklerini arama motorlarında araştırıyorlar. Teşkilat dizisinin yayınlanan son bölümünü tek tıkla bu sayfadan ulaşın. Son bölümün bağlantısı sayfanın yukarısına giderek ulaşabilme imkanın sahipsiniz.

Teşkilat 32. bölüm özeti

Teşkilat dizisinin 32. bölümünde Siber saldırı sonrası ekip kırmızı alarma geçer. Hemen saldırıyı savuşturarak istihbaratın gizli bilgilerini korumak için tehlikeli bir operasyon için yolculuğa çıkarlar. Serdar ve Zehra, Elçi ve Ceren'i bastırmak için var güçleriyle uğraşırlar. Ekip, tüm bu sorunlarla boğuşurken Yıldırım, ekibin beklemediği bir adım atarak herkesi şaşırtır. Bu tehditle uğraşan kişi ise bizzat Mete Başkan olur. Mr. X'ten gelecek bilgiye muhtaç olan ekip ona ulaşmak için bir plan kurarlar ancak işler biraz plandan sapar. Halit, Yıldırım'ın ne planladığını en şeffaflığıyla ortaya çıkarabilmek için sürpriz bir adım atar. Teşkilat dizisi Pazar akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak.

30-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler