Teşkilat 33. Bölüm İzle!

Teşkilat 33. Bölüm İzle!
Türkiye’yi derinden sarsacak olayların başı olan Nemesis planının peşine düşen Serdar ve Zehra büyük tehlike atlatır. Yıldırım’ın peşine düşen Halit, kızını kurtarabilecek mi?

Ülkemizin ilk istihbarat dizisi Teşkilat, TRT 1'in pazar akşamlarına ambargo koymaya devam ediyor. İkinci sezonunda da reytingleri sallayan Milli İstihbarat dizisi Teşkilat 33. yeni bölümüyle 6 Şubat Pazar akşamı yeni bir serüvenle izleyicisiyle buluşuyor. Teşkilat 33. son bölümünde Elçi’nin ölmesiyle sarsılan Yıldırım, intikam derdine düşer. Ülkemizde iç savaşı planlayan Nemesis’in ilk adımı için uygulamaya konulan hain plan tüm Türkiye’yi derinden sarsacak olayların tetikleyicisi olur. Hain planı Ekip, tetikçi Yıldırım’ı önlemek için çabalarken hiç bilmedikleri bir gerçekle karşılaşır. Kızı ile ilgili yeni bilgilere ulaşan Halit, Yıldırım’ı hiç beklemediği bir yerden vururken Serdar için beklenmedik yeni sürprizler ortaya çıkıyor. TRT1 izleyicisinin soluksuz izleyeceği Teşkilat 33. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 33. Bölüm İzle!

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Milli İstihbarat dizisi Teşkilat’ın yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Her pazar akşamı TRT1 ekranlarındaki serüvenine devam eden Teşkilat 33. bölümünde de yüksek gerilim ve heyecan kasırgası dinmiyor. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Şenler’in başrollerini paylaştığı dizide Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya da rol alıyor.

Yıldırım’dan hain plan: Nemesis

33. yeni bölümüyle 6 Şubat Pazar akşamı TRT1 izleyicisiyle buluşan Teşkilat’ta Elçi’nin ölmesiyle büyük darbe alan Yıldırım, yeni bir planı devreye sokar. Kızının öldürülmesinden Halit’i sorumlu tutan Yıldırım, Halit’in kızını öldürmek için intikam yemini eder. Ülkemizde iç savaş dahil kaos ortamı hazırlamak için adına Nemesis denilen hain plan, Şirket tarafından devreye sokulur. Tetikçiler eliyle uygulamaya konulan hain planın tek hedefi huzur ortamını bozup ülkeyi kaosa sürüklemektir.

Serdar ölümden dönüyor

Türkiye’yi derinden sarsacak olayların tetikleyicisi olan Nemesis planının peşine düşen Serdar ve Zehra büyük tehlike atlatır. Yıldırım’ın peşine düşen ve kızını kurtarmak isteyen Halit, öğrendiği gerçek karşısında nasıl bir tepki verecek?  Kızı ile ilgili birtakım gerçekleri öğrenen Halit, Yıldırım’ı hiç beklemediği bir yerden vururken Serdar için otaya çıkan sürpriz ne? Hepsi ve daha fazlası Teşkilat 29. son bölümü 6 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

06-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar