Teşkilat dizisi nerede çekiliyor?

Teşkilat dizisi nerede çekiliyor?
Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi konusu ne? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi ne zaman?

Trt1 ekranlarının yepyeni dizisi Teşkilat, bu akşam seyircisine merhaba dedi. İlk kez yayınlanan Teşkilat dizisi tüm diziseverlerin merak konusu olmuştu. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinin konusunda oldukça merak edilenler arasında yer aldı. Peki Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi yayın günü ne zaman? Teşkilat dizisi konusu nedir? Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? İlk bölümü ile tüm ilgiyi üzerine toplayan Teşkilat ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için bir araya topladık.

Teşkilat dizisi konusu 

Milli İstihbarat Teşkilatının kamera arkasını ele alan dizide, yabancı istihbarat servislerinin ülkemizde düzenledikleri saldırılara karşı yapılan savunmaları canlandırmaktadır. Gerçekleştirilen saldırı için gizli bir ekip oluşturulur ve asıl hikaye başlar.

Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal gibi başarılı isimlerin yer aldığı TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat oyuncuları arasında Mesut Akusta, Ezgi Eyüpoğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Ahmet Uğur Say gibi isimler bulunmaktadır.

Teşkilat dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat, Ankara ilimizde çekilmektedir. Çekimlerde Ankara'nın sokakları kullanılmaktadır.

Teşkilat dizisi Mete (Mesut Akusta) kimdir?

Teşkilat dizisi Mete karakterine hayat veren Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 yılında dünyaya gelmiştir. Edebiyat ve Sanat Fakültesi eğitimi aldığı sıralarda Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatro hayatına başlamıştır. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol alan Mesut Akusta sayısız dizi ve filmlerde oynamıştır. İlk olarak Yanlış Saksının Çiçeği filmi ile sinema hayatına başlayan Mesut Akusta, sonrasında bir çok sinema filminde rol almıştır. 2016 yılında Şafak Özbir ile dünya evine giren Mesut Akusta'nın bir çocuğu vardır. 

Mesut Akusta rol adlığı dizi ve filmler

Son Söz Sevginin, Deli Yürek, Affet Bizi Hocam, Herşey Çok Güzel Olacak, Güz Gülleri, Benimle Evlenir Misin? Kurşun Yarası, Çocuklar Ne Olacak, Karagümrük Yanıyor, Sessiz Fırtına, İpsiz Recep, Kurtlar Vadisi Pusu, Umut, Ezel, Ay Tutulması, Karagül, Kanlı Postal, Köroğlu, Yıldızlar Şahidim, Ölene Kadar, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Börü, Yüzleşme, 7. Koğuştaki Mucize, Babil, Teşkilat.

 

08-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar