Teşkilat Dizisinde Bir Ayrılık Daha

Teşkilat Dizisinde Bir Ayrılık Daha
Geçtiğimiz günlerde Zehra karakterini canlandıran kadın başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu’nun ayrıldığı Teşkilat’tan bir ayrılık haberi daha geldi.

Son yılların sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ile son günlerde peş peşe flaş haberler sektörü takip eden medyanın gündeminde yer alıyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz sezon 3. Sezonuyla sezon arası yapan teşkilat TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşuyor. Macera ve dram türünde ele alınan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İlk sezonundan bugüne kadar Pazar akşamlarının en çok seyredilen ilk iki yapımından biri olan ve çoğu zaman lider koltuğunda yer alan teşkilat dizisinin oyuncu kadrosundan son olarak dizinin kadın başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu ayrılmış ve bu ayrılık hem dizi ekibinde hem de seyirci kesiminde büyük üzüntüye sebep olmuştu. Bu sezon Deniz Baysal Yurtçu, Turgut Tunçalp ve Levent Can dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Sevilen diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan başarılı ve genç oyuncu Ahmet Uğur Say da (Gürcan) dizinin kadrosuna veda etti.

Gürcan Veda Etti

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden olan ve 4. Sezon için hazırlıklarını sürdüren başarılı dizilerden Teşkilat’ın kadrosundan bir oyuncu daha ayrıldı. Dizinin hikayesinde Gürcan karakterine hayat veren Ahmet Uğur Say dizinin hikayesine veda etti. Ahmet Uğur Say veda paylaşımında “başlangıçların heyecanı kadar bitişlerin hüznü de yolculuğa dahil. Ve üç sezon boyunca birlikte adımladığım Gürcan’a veda vakti. Üç yıl önce başladığımız hikayede yeni insanlar, dostluklar, keşifler, inişler, çıkışlar. Neler neler… Her bir anına müteşekkirim. Bu süreçte bizi seyreden emeğimizin karşılığını güzel yorumlarıyla eleştirileriyle taçlandıran seyircimiz teşekkür ederim eksik olmayın. Yolculuk için beni hazırlayan yol boyunca desteğini eksik etmeyen Art İstanbul’a, Yapımcılarımız Tims&B’ye yazarlara yönetmenlere çekenlere oyun arkadaşlarıma giydirip kuşatanlara saçımızı makyajımızı yapanlara evden otelden alıp bırakanlara, tüm ekibe teşekkür ederim. Minnet doluyum. İyi ki Teşkilat beni buldu” ifadelerini kullandı.

4. Sezon Çalışmaları Başladı

Öbür taraftan 4. Sezon için onay alan ve yine pazar akşamları seyirciyle buluşacak Teşkilat dizisinin yapım şirketleri Tims & B yapım sezonun çalışmalarına başladı. Yeni oyuncular ve yeni bir hikaye ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanan Teşkilat dizisinin eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte yeniden seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

07-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar