Aşk Mevsimi’ne Bir Usta İsim Daha

Aşk Mevsimi’ne Bir Usta İsim Daha
Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer aldığı Aşk Mevsimi sete çıktı. Filmin kadrosuna bir usta isim daha katıldı.

Bu sezonun en çok merak edilen filmlerinden biri olan romantik komedi türünde ele alınan Aşk Mevsimi filmi seyircinin de çok merak ettiği ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projeler arasında yer alıyor. Ünlü isimler Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer alacağı filmin senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi birlikte kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda ise Murat şeker yer alıyor. Bozcaada’da çekilecek filmin okuma provaları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmiş ve dizi için set ekibi dün ilk kez sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Ortalama 5 – 6 hafta arasında bir iş programı çıkarılan filmin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu daha katıldı. Cast konusunda oldukça titiz davranan filmin oyuncu kadrosuna katılan son isim başarılı oyuncu Ebru Aykaç oldu. Usta ismin dizide Tijen adlı bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Aşk Mevsimi Sete Çıktı

Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve 18. Filmi olarak hazırladığı Aşk Mevsimi filmi yine Murat şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından kaleme alınıyor. Kadrosunda usta isimleri bir araya getiren film Bozcaada’da çekiliyor. Bir aşk hikayesini konu alan film için dün ilk kez sete çıkıldı ve çekimler başladı. Beş hafta ile altı hafta arasında çekim süreci planlanan filmin 9 Şubat’ta vizyona gireceği öğrenildi. Sektörün de merak ettiği ve özellikle oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken filmin çekim sürecinin ardından post prodüction çalışmalarına geçeceği ve ardından da 9 Şubat’taki vizyon tarihini bekleyeceği öğrenildi.

Aşk Mevsimi

Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Aşk Mevsimi filmi, aşk ve mutluluğun tutarsız yanlarını, zamanla aşkın geçirdiği büyük değişimi gözler önüne serecek. Filmin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Aşk Mevsimi filminde yer alan oyuncular arasında

-          Dilan Çiçek Deniz

-          Cem Yiğit Üzümoğlu

-          Fırat Tanış

-          Duygu Sarışın

-          Hakan Bilgin

-          Ertuğrul Postoğlu

-          Lila Gürmen

-          Mert Asutay

-          Murat Karasu

-          Çiçek Dilligil

-          Perihan Savaş ve

-          Ebru Aykaç yer alıyor.

07-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar