Teşkilat Dizisinde Flaş Ayrılık

Teşkilat Dizisinde Flaş Ayrılık
TRT 1 ekranlarının başarılı ve reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ta beklenmeyen flaş bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncularından Mesut Akusta diziye veda ediyor!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Teşkilat dizisinde flaş bir ayrılık yaşanıyor. Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan ve kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı Teşkilat Dizisi’nin ana karakterlerinden biri olan Mete Başkan’ı canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta’nın diziden ayrılacağı öğrenildi. İki sezondur dizide Mete Başkan olarak istihbarat teşkilatında yönetici olarak bulunan ve emir komutanın en başındaki isimlerden olan Mesut Akusta diziye damgasına vuran oyunculardan biriydi. Usta oyuncu geçtiğimiz sezon arasında talihsiz bir sağlık sorunu yaşamış ve beyin kanaması geçirmişti. Usta oyuncu bu sebeple beyin ameliyatı geçirmiş ve bir süre diziden uzak kalmıştı. Usta oyuncunun diziden ayrılmasında bu sağlık sorununun belirleyici olduğu öğrenildi.

Mete Başkan Veda Ediyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarına damgasını vuran dizilerden biri olan Teşkilat dizisinde flaş bir ayrılık yaşanıyor. Dizide özel olarak kurulan ekibin başındaki isim olan ve ekibin yaptığı operasyonları yöneten ve taktik olarak yönlendiren Mete Başkan diziye ölerek veda ediyor. Tims&B Yapım tarafından hazırlanan Teşkilat’ta son bölümde Mete Başkan (Mesut Akusta) Yıldırım’ın (Gürkan Uygun) kurduğu tuzağa düşmüş ve ağır yaralanmıştı. Dizinin son yayınlanan bölümünde Mete Başkan bir tuzağa düşürülerek vurulmuş ve bölümün finalinde akıbeti belirsiz kalmıştı. Seyircinin büyük merak içinde kaldığı bölüm sonunda vurulan Mete Başkan’ın akıbeti bir sonraki bölümde ortaya çıkıyor. Dizinin yayınlanacak 39. Bölümünde Mete Başkan’ın öleceği öğrenildi. Böylece Teşkilat dizisinde büyük bir ayrılık yaşanmış oldu.

Teşkilat Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tims&B Yapım tarafından hazırlanan ve ikinci sezonunda olan Teşkilat TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizilerinden biri. Yapım istihbarat teşkilatında görevli bir ekibin özel operasyonlar yapmasını ve bu operasyonlarda Türkiye için yaptıkları fedakarlıkları anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Çağatay Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi TRT 1 ekranlarında her Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar